5 Lidt Sjove Hul I Hovedet Barndoms Ting Om Mig

Når Selvværdet Vokser Stiller Vi Flere Krav

Hey amazing people

En ting jeg har lagt mærke til ved mig selv, er, at jeg stiller flere krav til alting omkring mig. Jeg taler om, at jeg har fået boostet mit selvværd så meget, at jeg nu stiller krav til mig selv på en meget sund måde. Jeg stiller også krav til folk, som omgås mig og det vil jeg sige, der bestemt ikke er noget i vejen med, så længe jeg selv kan leve op til mine egne krav til andre.

Jeg er der, hvor jeg tror på mig selv. Jeg kan godt blive usikker i nogle situationer, men det er jo kun menneskeligt, fordi det som regel er noget, der betyder noget for en på et eller andet punkt.

Jeg har fundet ud af, hvem Chanette Bing hun er og hvem hun gerne vil være. Jeg vil have folk i mit liv med samme værdier som jeg selv. Jeg vægter punktlighed meget højt og derfor sætter jeg det også som et krav, man ikke er i tvivl om, hvis man kommer ind på livet af mig. Du laver altså ikke en aftale med mig og kommer for sent eller aflyser 10 gange i træk, for så har du ikke min respekt mere, når jeg ikke føler, du har den for mig.
Jeg har f.eks. også et krav om, at en fremtidig partner ikke skal være ryger, fordi det vil jeg simpelthen bare ikke være en del af. Jeg sætter krav til, at folk i mit liv skal have selvindsigt, fordi andet kan jeg ikke bruge til noget. Jeg kan ikke bruge et bekendtskab til noget, hvis jeg skal være bange for at sige fra. Det sidste jeg nemlig vil længere, det er at lægge låg på mig selv.

Jeg vil have ærlige mennesker i mit liv, fordi jeg selv er det. Jeg tænker altid over de ting, jeg siger, men jeg er ikke bange for at stille de direkte spørgsmål, som folk ikke forventer. Hvis jeg kan mærke, man vrisser lidt af mig, så er jeg ikke bange for at spørge: “har du en dårlig dag eller er der noget andet, som går dig på?”. Det kan være sådan nogle lignende spørgsmål, fordi så får jeg det ud af verden. Det er bedre end at lægge låg på en irritation, der bare ligger og prøver at holde sig nede, men egentlig gerne vil ud.

Så jo, jeg vil sige, det er kun sundt at have masser af krav. Både til venskaber, forhold, dit hjem, din livssituation, din psyke, you name it. Det er okay at stille krav til ting, som er med til at få dig i den rigtige retning. Nemlig der hvor du gerne vil hen med dig selv og også der hvor du gerne vil have folk til at være med dig. Det er en måde at nå der til, hvor man kan opnå respekt for sig selv og få mere ro på. At du stiller krav og mærker efter, hvad der er godt for dig, men også hvad der irriterer dig som pesten.

Gør noget ved det. Jo, nogle vil gå i forsvarsposition, fordi det aldrig er rart, når der bliver stillet krav/folk får at vide, at der er ting, du ikke vil finde dig i. Du skal bare gøre det alligevel og fuck hvordan andre reagerer. Nej, det er ikke rart og man vil helst mindske “dramaet”, men du må ikke undgå udfaldet, hvis det betyder, at du lægger låg på dig selv.

Så jeg stiller med glæde krav til alt i mit liv og det ville være sundt, hvis vi gjorde os selv den tjeneste lidt mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Lidt Sjove Hul I Hovedet Barndoms Ting Om Mig