Vild med Fashionnova og Prettylittlething? Tjek det her ud!

Derfor skal du huske selvforkælelse!

Hey amazing people

En ting er, at skulle lære at bo selv og affinde sig med, at nu kommer du hjem til dig selv og kun er dig. For nogle kan det være skræmmende og det var det også for mig for ca. 2 og et halvt år siden, da jeg skulle “lære at leve med det”. I dag ser jeg det ikke som noget, jeg har lært at leve med, men mere noget der faktisk bare gavner mig. Det har været med til at udvikle mig. Første gang jeg flyttede hjemmefra var med en kæreste og fordi jeg var psykisk ustabil på det tidspunkt, så ville det ikke have været sundt for mig at bo alene, fordi jeg havde behov for at være omringet af mennesker, så jeg ikke var i mine egne tanker. Efter bruddet kom jeg hjem og bo igen, hvilket jeg ikke så som et nederlag, men ej hvor havde jeg brug for at finde mit eget sted meget hurtigt igen. Når man flytter hjemmefra, får man sine egne vaner og måder at gøre tingene på og derfor fungerede det ikke for den selvstændige løvinde at bo alene.

Jeg flyttede for mig selv i en etværelses lejlighed i Svendborg og hver dag blev et skridt af gangen i retningen mod, at have det godt med at bo alene. Jeg kan huske, jeg ringede til min far flere gange om ugen, fordi jeg jo var vant til at have ham i min hverdag 24/7 og han var derfor også den, som jeg ringede til, når jeg var ked af det. Nu sidder jeg i min nummer 2 lejlighed, som ligger i Odense og hele denne her rejse med, at skulle finde mig selv i at bo alene har lært mig en meget vigtig ting: det er vigtigt, at du gør noget godt for dig selv. Her tænker jeg ikke så meget på materielle ting, men selv det er også helt okay. F.eks. kan det være, at du synes, du gør det monster fedt på arbejdet, at du lige har bestået en eksamen eller noget helt tredje og her vil jeg sige, det er okay at forkæle sig selv. Det kan være, du elsker at læse og derfor lige forkæler dig selv med en spændende bog, hvor du prioriterer den tid i din hverdag, gåture hvor du nyder naturen eller noget andet, hvor du føler, du gør noget godt for dig.

Da jeg f.eks. elsker som i ELSKER jul, så har jeg i år valgt at forkæle mig selv sådan helt ekstremt. Jeg har kørt 2 store julekalendere til mig selv, fordi at jeg følte for at gøre min december måned lige det ekstra hyggelig. Hvilket fik mig til at tænke på, om man skulle lave sådan et ritual for hver en måned. Altså ikke en julekalender for alle 12 måneder for damn that would be way too much, but you know.. et eller andet som f.eks. varm kakao hver søndag i januar, eller sætte tiden af til en god film hver lørdag med stearinlys og et glas vin. Sådan nogle små ting hvor man lige gør det lidt ekstra hyggeligt for sig selv og giver sig selv lov til at påskønne sig selv. At man påskønner de seje ting man opnår i livet og giver en et klap på skulderen. At man også giver sig selv lov til at slappe af. Jeg selv og andre jeg kender kan have et behov for at lave noget hele tiden. Jeg har f.eks. så svært ved at sidde stille, når jeg har endelig har en enkelt fridag og nogle gange er jeg altså nødt til, at tvinge mig selv til at sidde stille. Det er derfor, jeg siger til mig selv: okay, så vil jeg forkæle mig selv med en hel off dag, hvor jeg køber en plade chokolade til i aften, noget lidt ekstra lækkert aftensmad eller hvad det kan være. På den måde bliver det ikke så svært for mig med en off dag og jeg bliver igen klar til et par nye arbejdsdage. Jeg synes f.eks. også, det er helt okay at give sig selv en fødselsdagsgave eller julegave, fordi man lige har lyst til at være ekstra god ved sig selv.

Derfor vil jeg sige, at man skal huske selvforkælelsen! Husk at tage dig godt af dig selv og så håber jeg, at du får en helt ubeskrivelig og fantastisk søndag, men ikke mindst også november.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med Fashionnova og Prettylittlething? Tjek det her ud!