HAR DU LYST TIL AT BLIVE FRIVILLIG? | SIND UNGDOM

DET SIGER MIG INTET AT FÅ EN UDDANNELSE

Hey amazing people

Denne her kommer nogle mennesker nok til at undre sig lidt over, men lad mig forklare mig først. Jeg ved godt at en uddannelse er vigtig, fordi den kan være en måde at føle sig “safe” og føre en tættere på at finde et godt job indenfor det, man brænder for. Jeg har selv haft mit fokus på uddannelser med marketing og jeg tænker da også, at jeg søger ind på en uddannelse her til marts, når man kan søge, men for at være ærlig? Så siger det mig intet. Jeg blev desperart over at finde en uddannelse, som jeg følte matchede mine interesser samtidig, men sandheden er, at jeg ikke brænder for det.

Det skal ikke forstås som om, at jeg er doven og ikke har lyst til at udrette noget i mit liv, fordi det har jeg. I den grad faktisk. Jeg brænder bare for at udfolde mig kreativt via de sociale medier. Så på den måde ville en uddannelse indenfor marketing være oplagt, men det der holder min gnist oppe, er, at jeg tænker på, det kan give mig mere indblik og viden omkring markedsføring af sig selv. Jeg blogger og jeg har en youtube kanal som er det, jeg brænder for. Det er det, jeg drømmer om at leve af. Jeg vil gerne være en inspiration for andre og det mål har jeg også nået indtil videre. Nemlig søde mennesker som jer der læser med, har fået mig til at indse, hvilken forskel en som mig gør på de sociale medier.

På mine sociale medier deler jeg både det gode, men også de mindre gode ting. Jeg synes hurtigt, man kan få skabt et glansbillede på de sociale medier og det er oftest også det, som fanger folks opmærksomhed. Hvis man deler private ting eller dage hvor man bare ikke lige føler, det kører derudaf, så bliver man enten kaldt for opmærksomhedskrævende eller også tror folk, at man prøver at få medlidenhed. Hvor jeg bare har det sådan lidt, at der skal være plads til begge dele. Vi alle er trods alt mennesker og vi alle har vores udfordringer på den ene eller den anden måde. Så hvorfor ikke dele lidt og lade andre se, at der findes nogen ligesom dem? Alle mennesker kan relatere sig til hinanden på den ene eller den anden måde.

Jeg har de sidste par måneder søgt meget på lejligheder i forhold til, hvis jeg kommer ind på en uddannelse i Kolding, Slagelse, Randers, Haderslev, Århus eller hvor det nu kan være. Bare lige for at se, hvad deres priser ligger på. Jeg glæder mig til at flytte og prøve noget nyt, men som sagt så siger det mig faktisk ikke det store at tage en uddannelse. Jeg gør det af sikkerhedsmæssige årsager, imens jeg jagter min anden drøm. Jeg ved ikke, om man kan sige, det er et tabu at sige, men det føler jeg lidt, at det er. Der var 2 personer nytårsdag/nytårsaften, som fik mig til at tænke over det her og jeg kunne mærke en byrde, som forsvandt fra mine skuldre. I må endelig ikke misforstå mig. Jeg synes, det er virkelig fedt, hvis folk de færdiggøre en uddannelse, som de brænder for og har slidt og slæbt for. Vi har bare alle forskellige mål i livet.

Jeg har været så fokuseret på, at jeg bare skulle komme ind på en uddannelse, fordi jeg havde bildt mig selv ind, at jeg på den måde ville få lidt anerkendelse fra nogle menneske. Jeg ville bevise, at jeg fandme også godt kunne (undskyld mit sprog), men jeg kom bare til en klarhed i går og sidder lige nu med den største befrielse, der bare strømmer igennem kroppen. Nu vil jeg fokusere på det her, som er mig og som jeg er blevet så god til og bare skal gøre noget mere brug af. På den måde skal min succes nok komme. Jeg har så meget at byde på og jeg håber, I vil følge med på min rejse.

2 kommentarer

 • Ida Katrine

  Hej Chanette,
  hvor er jeg glad for, at jeg fandt dig. Jeg sidder i præcis den samme situation lige for tiden, som du beskriver her.
  Jeg synes det er mega fedt, at du har valgt at gå all-in! Jeg håber virkelig det lykkes for dig, og at du føler/vil føle det er det hele værd!
  Jeg håber jeg kan finde frem til hvad jeg selv skal gøre. Hvis du har nogle tips vil de blive modtaget med kyshånd! ♥
  Knus Ida Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Ida Katrine!
   Mange tak for din kommentar. Jeg er virkelig glad for at læse, at du kunne bruge mit indlæg til noget og mange tak for dine søde ord. Et godt tip jeg vil give, er enten at snakke med nogen, som har samme drøm som dig. De kan bedre “få drømmen ud af dig”, hvis det giver mening? Altså gøre dig klogere på, at det er muligt for dig at gøre det samme. Det er vildt fedt at tale med folk, som deler samme begejstring omkring det, som du gør eller også kan du snakke med en af dine nærmeste, som forstår din situation. Et andet tip vil være at mærke rigtig godt efter indeni dig selv. Mærk efter hvad DU har lyst til og ikke hvad andre forventer af dig eller som du føler, du er nødt til.
   Jeg håber, du kunne bruge det til noget og ellers er du velkommen til at sende mig en PB på enten FB eller IG.
   Knus Chanette <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU LYST TIL AT BLIVE FRIVILLIG? | SIND UNGDOM