MINE STUDENTERGAVER 2018

MINE NOMINERINGER TIL GULDTUBEN 2018

Hey boys and girls

Hvis der er noget, jeg bruger lidt af min tid på, så er det youtube. Jeg har selv en kanal, men ikke noget jeg gør særlig meget ud af. Jeg elsker at følge andre på youtube, fordi det er et af de steder, hvor jeg kan følge personer, som er lidt ligesom jeg selv: nemlig influencer. You know, folk som brænder for at være influencer ligesom jeg og det synes jeg er så livsbekræftende, da jeg for nogle år siden følte mig som den eneste i denne her store verden, der havde det sådan. But no!

For ca. en uge siden kunne man begynde at nominere dem, som man synes fortjener det og jeg har også lyst til at dele mine nomineringer. Jeg bruger som sagt ikke min youtube kanal vanvittig meget, men derfor tænker jeg, jeg sagtens kan fortælle om det alligevel. Jeg har en begrundelse for hver nominering, jeg har valgt.

Årets Videoskaber
Jeg har valgt Morten Münster. Jeg synes, Alexander Husum gør et fantastisk stykke arbejde og hans videoer er altid i top kvalitet og man kan mærke, at han virkelig lægger alt sit arbejde i sine videoer. Dog synes jeg, at Morten fortjener den i år. I forhold til den beskrivelse der er på årets videoskaber, synes jeg, den passer bedst på Morten i år. Han leverer altid høj kvalitet, han er engageret i sine videoer og han har bl.a. lavet serien “Lørdag Med Morten“, hvor han interagerer sit publikum i sine videoer. Det synes jeg er et kæmpe plus, når en youtuber gør. Derudover lægger han ikke kun én video ud om ugen, men gerne 2-3 videoer og det har jeg virkelig respekt for at han kan holde kørende!

Årets Video
Denne her må jeg faktisk indrømme, jeg var meget i tvivl om. For der er blevet lavet mange videoer i det her år. Både mange gode og virkelig modige videoer også. Jeg har været lidt i tvivl, om det skulle være Camilla Frederikke med videoen “Adressing the Hate. I’m Done” eller om det skulle være Frederik Trudslev med “Svaret Som I Har Ventet På”. Jeg tænker, det må blive Camilla Frederikke. Jeg synes, at det er vildt modigt at Frederik står frem og fortæller om en meget personlig ting, for det er noget, som har været svært for ham, og jeg forstår fuldt ud hans synspunkter. Jeg ved bare også, hvor meget Camilla Frederikke har arbejdet med denne video og jeg synes virkelig at hun skal belønnes for hendes arbejde, for hun gør det virkelig godt!


Årets Beauty & Fashion
To ting som burde være delt op hver for sig, men whatever. En youtuber som faktisk også er min favorit youtuber, fordi hun minder lidt om mig selv, er Camilla Frederikke. Jep, jeg nævner hende igen. Jeg synes, hun er virkelig undervurderet på youtube og hun fortjener meget mere opmærksomhed end hun får. Hun har både en udenlandsk kanal, hvor hun faktisk har temmelig mange abonnenter og så har hun en second channel, hvor hun også har en del, men ikke lige så mange. Hun fortjener det. Hun poster lige fra masser af fashion hauls og lookbooks til vanvittige makeup turtorials og jeg skal komme efter dig. Hun er SÅ dygtig! Jeg stemte også på hende sidste år og jeg tror, jeg bliver ved indtil, hun får den opmærksomhed, hun fortjener.

Årets Gamer 
Noget mange ikke ved om mig, er, at jeg faktisk ser lidt gamer videoer. Det er godt nok ikke særlig mange, men en der kan underholde mit tøsede sind lidt af og til, er Lasse Vestergaard og derfor går den til ham. Plus, hans indhold altid er så godt lavet og jeg synes, han er virkelig dygtig til de ting, han laver. Ikke mindst hans herlige personlighed, et grin som får en til at grine med og lidt vredesudbrud som får en til at grine endnu mere. Jeg stemte også på ham sidste og og jeg håber virkelig, han får den i år!


Årets Rising Star 
Denne her var jeg faktisk ikke i tvivl om overhovedet. En youtuber som jeg synes er steget helt vanvittigt på rigtig kort tid i forhold til, hvor kort tid hun har haft sin youtube kanal, er Sophia Brown. Hun laver virkelig underholdende content og så nyder jeg at se, hvor meget hun slapper af foran kameraet og viser sin personlighed. Der er også andre kanaler, som gør det godt, men jeg synes hendes kanal skiller sig ud på en rigtig god måde. Der er altid god energi på hendes kanal, men hun har også ærlige videoer. På den måde får man lidt af det hele.

Årets Humor 
Denne her var jeg lidt i tvivl om, men jeg tror, den går til Morten Münster. Jeg elsker de sketches, han har lagt op i år med Sims og hans “Lørdag med Morten”, hvor han tester virkelig åndssvage ting for os seer. Jeg synes, han er frisk og han kan altid få mig til at grine.


Årets Serie
Denne her aner jeg ikke rigtigt, hvem jeg skal nominere, for der er mange gode i år

Årets Visuelle Udtryk 
Jeg føler, jeg har valgt den rette til denne kategori: Niki Topgaard. Hvis jeg skal være ærlig uden at virkelig stalker agtig, så stenede jeg lidt af hans videoer for nogle dage siden, fordi jeg synes, jeg skulle have noget og kunne bygge mit valg på. Hold nu op han er dygtig med hans grafiske design og ikke mindst laver han nogle virkelig spændende videoer, som bare er så spændende at følge med i. Hans kanal er helt klart en anbefaling værd!

Årets Teamwork
Årets teamwork kan ikke gå til andre end Alexander Husum og Niki Topgaard. Om de laver Prankwar eller Sjoveste Video Jeg Aldrig Har Haft, så er deres samarbejde simpelthen veludført. De bidrager begge med hver deres stærke sider og resultatet ender altid ud spot on. Jeg er altid underholdt og føler mig godt tilpas, når jeg ser deres videoer. De er det perfekte match, når det kommer til youtube.


Årets Vlogger 
Denne her var jeg faktisk heller ikke et sekund i tvivl. Ligesom mange andre nomineringer jeg har set, så var der kun en, som poppede frem i mit hoved og det var Futte. Han er blevet så dygtig og jeg tager virkelig hatten af for ham, at han takler alt hate så godt. Han får så meget hate, men manden har altså styr på det, han laver. Både teknisk, men hans kanal har også kun et fokus, som er vlogging og han gør det fantastisk og til sit eget.

Årets SoMe Medie
Denne her kategori anede jeg seriøst ikke, hvad/hvem jeg skulle nominere og for at være ærlig, så aner jeg det faktisk stadigvæk ikke. Jeg aner ikke, hvem der er det rigtige valg.

Lad mig vide i kommentaren, hvem I synes skal vinde. Om I er enig med mig eller om der andre I synes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE STUDENTERGAVER 2018