SÅDAN FÅR DU TYKKERE HÅR | KÉRASTASE SERUM JEUNESSE

HVORFOR SKAL SAMFUNDET VÆLTE NED OVER OS?

Sandra Angelina photography

Hey boys and girls

Jeg har tænkt på noget længe og jeg har været frustreret i flere måneder, hvis jeg skal være ærlig. Også selvom jeg ikke har lyst til at være det. Jeg ved med mig selv, at jeg er en intelligent pige og jeg kan alt, hvis jeg virkelig vil. Jeg har de sidste 3 år været i gang med en HF og jeg er færdig om præcis en måned. Jeg har de to forrige år ikke gidet gå op i karaktere, fordi jeg ikke synes, at et tal skal definere mig som person eller hvor dygtig jeg er i en presset situation. Jeg har beviser på, at ens nuværende tilstand også har noget at sige om, hvor godt man klarer sig til eksamen.

F.eks. mit første år løb jeg ind i noget, som tog på mig psykisk i slutningen af året og derfor klarede jeg også mine eksaminer mindre godt, fordi mit hoved simpelthen var et andet sted. Andet år klarede jeg nogle eksaminer godt og andre mindre godt. Selvfølgelig på grund af ting jeg generelt var god til, men jeg var også heldig med de ting, jeg trak. Jeg ved dog med mig selv, at hvis jeg havde trukket noget andet, så havde jeg klaret mig mindre godt. I fag som jeg ikke var god til, trak jeg det værste for mig selv og scorede ikke den mest fancy karakter, men jeg ved med mig selv, at hvis jeg havde trukket et andet emne, at så var det gået rigtig godt.

Min første eksamen i år starter d. 1. juni og den er skriftlig og gør mig som sådan ikke noget. Resten er mundtlig og jeg har 7 eksaminer i alt. Som  sagt har jeg ikke før gået så meget op i karaktere, fordi det bare er et tal for mig og jeg gider ikke være en af dem, som kører sig selv helt ned og bliver færdig med kun et lille stykke tilbage af sig selv. Desværre har jeg ladet mig påvirke alligevel. Min fornuft gider ikke gå op i karaktere, men mine følelser har spillet så meget ind de sidste par måneder, at jeg har lidt af søvnproblemer og nogle gange ikke har sovet 3 dage i træk i hverdagene og derfor ikke har haft overskud til skolen. Når vi så er nået til weekenderne, så sover jeg normalt. Jeg ved godt med mig selv, at hvis jeg virkelig knokler, så kan jeg klare mig rigtig godt, men jeg gider ikke. Derfor kan man jo så sige, at det er min egen skyld, hvis min karakter ikke bliver bedre, men jeg gider bare ikke køre mig selv mere ned på det end min krop allerede gør lige nu.

Jeg føler, at det er her, hvor jeg inddirekte lader mig påvirke af samfundet og det er normalt ikke noget, frøken Bing hun gør. Jeg har det sidste halvandet år været så god ved mig selv og brugt tiden på at finde den positive og glade pige, som jeg altid har vidst var der inde et sted. For når ens liv har været så negativt og man har været så modbydelig mod sig selv og man derefter formår at komme ud på den anden side, så begynder man i hvert fald for mit vedkommende at sætte tingene i perspektiv. Jeg kan lige nu mærke, at det jeg ikke ville have skulle ske, desværre sker.

Jeg har ikke haft lyst til at lade mig påvirke, for jeg har lyst til at komme igennem den sidste måned med et smil, men de sidste par dage har tårerne presset sig på. Jeg kan mærke, at den sidste måned indtil d. 22 juni bare skal overstås desværre. Jeg ved ikke, hvad mit mål for det her er indlæg er, men jeg havde i hvert fald en del på hjertet og jeg tænker, jeg ikke er den eneste og derfor kan det måske være rart at læse for nogle mennesker.

Jeg er ikke perfekt. Det skal jeg ikke være og jeg ønsker heller ikke at være det, men I kender sikkert selv til det pres, man kan føle. Jeg håber, I har det skønt derude! Knus Bing 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN FÅR DU TYKKERE HÅR | KÉRASTASE SERUM JEUNESSE