EN FANTASTISK KØRENDE KONFIRMATIONSGAVE

HVORFOR ER VI SÅ BANGE FOR AT HAVE EN ANDEN MENING?

Hey boys and girls

Overskriften på dette indlæg er noget, jeg har undret mig over længe. Jeg siger ikke at alle har det sådan, for der findes typer som mig, hvor det ikke gør så meget og så er der andre, som ikke tør at stå ved deres mening. Jeg kan faktisk finde på i en samtale og teste en person og se hvor selvsikker personen er på sig selv. F.eks. hvis personen har noget musik kørende og der bliver spillet Justin Bieber, Rasmus Seebach eller noget helt tredje.

Jeg spørger f.eks. bare nysgerrigt om det musik, som bliver spillet, hvis det f.eks. er Justin Bieber: “kan du godt lide Justin Bieber?”. Jeg laver hverken hentydninger til, om jeg kan lide det eller om jeg ikke kan, men spørger bare stille og roligt. Tit oplever jeg at folk ikke helt tør stå ved, hvis de f.eks. godt kan lide Justin Bieber og for at jeg kan danne mig den 100% sande mening, så siger jeg til sidst: “jeg synes Justin Bieber laver noget udmærket musik af og til, så hvis folk har lyst til at sætte ham på, så skal de endelig bare gøre det” og derefter kan jeg altid se en befrielse i folks ansigter. Igen det kunne også have været Beyonce, Britney Spears eller whatever.

Det kan også være, hvis man f.eks. ser forskelligt på nogle ting. Det skal der jo også være plads til. Hvis man ikke har den samme mening, så er det jo fair nok, for det ville være ret kedeligt, hvis vi alle gik rundt og opførte os som robotter uden forskellige meninger. Jeg lægger bare mærke til det ofte.

Selvfølgelig ved jeg godt, at man kan skifte mening, hvis man hører nogle argumenter fra en modpart og på den måde kan lære lidt at se ting fra et andet perspektiv. Jeg oplever bare tit at folk ikke står ved den, de er og det synes jeg er synd. Jeg vil hellere have man har sin egen personlig mening end at man står og taler mig efter munden. For det siger også mere om en selv og der er intet i vejen med at have en anden mening.

Jeg kan sagtens forstå, hvis det er fordi, man er bange for at modparten skal blive sur eller man bare ikke vil sige noget forkert, men igen.. der er ikke noget farligt ved konflikter og der er i den grad ikke noget galt med at stå ved den, man er. Så klø endelig bare på med at være dig og sig din ærlige mening, hvis du bliver spurgt om den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FANTASTISK KØRENDE KONFIRMATIONSGAVE