NEW IN | 9 KARAT GULD & HVIDGULD + ADVENT KONKURRENCE

TODAY’S OUTFIT | BIEBER HOODIE

Hey darlings

Oh yes, I læser rigtigt på overskriften. Der står nemlig Bieber hoodie, fordi den trøje jeg har på i dag, er designet af Justin Bieber. Jeg vil lige slå fast, at jeg  ikke er Justin Bieber fan. Jeg har intet imod Justin og jeg synes, han laver noget fedt musik, men jeg vil altid være en Miley fan. Da jeg så trøjen, havde jeg ikke engang set, at der stod “Bieber” på, fordi jeg faldt for den vilde gule farve. Jeg mener, er den ikke bare FED!?

For længe siden tog jeg beslutningen om, at lade være med at købe så meget sort, fordi det er så nemt og passer til alt. Det kender I sikkert godt selv. Mange garderober (ikke alle) indeholder meget sort tøj. Jeg synes bare, jeg har for meget af det og ville prøve noget nyt. Kender I det? Så derfor prøver jeg med en masse farver i stedet og wauw jeg synes, den klæder mig godt. Et lille tip: den findes også i rød. Jeg købte min på strøget i København.

Dagens outfit består af: Bieber Crop top hoodie – H&M (lignende her) / Højtaljede bukser – New Yorker (Lignende her)Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN | 9 KARAT GULD & HVIDGULD + ADVENT KONKURRENCE