TODAY'S OUTFIT | PINK JACKET IN FOCUS

NEW IN | H&M & NEW YORKER

Hey babes

Jeg har fået lidt nyt til garderoben, som jeg er helt vild med og som nærmest ingen penge har kostet i forhold til, hvad det er. Jeg har købt 2 kjoler fra H&M og en bluse og et par bukser fra New Yorker. Jeg har lagt mærke til, at der er virkelig meget street style fashion i butikkerne, hvilket jeg synes er fedt og i den grad noget, jeg godt kan bruge i min garderobe også.

| Translation | 

Hey babes

I have got some new things for my wardrobe which I’m totally crazy about and also wasn’t expensive. I bought 2 dresses from H&M and a blouse and pair of jeans from New Yorker. I’ve noticed that there are a lot of street style fashion in the stores, which I think is so cool and it’s definitely something I can use in my wardrobe.

Denne kjole faldt for med det samme, da jeg så den i H&M. Jeg sagde til mig selv “hvis jeg prøver den på, ved jeg, at den vil sidde godt og så ender jeg med at købe den” og det var sådan set det, der skete. Haha.

Translation: I fell in love with this dress when I saw it in H&M. I said to myself “if I try it on I know it will look great and then I’m gonna buy it” and that was what happened. Haha.

Nogenlunde samme historie med denne kjole.. Forskellen var bare, at den sad endnu bedre end jeg havde forestillet mig. Faktisk lidt for godt. Jeg føler lidt, at den var lavet til min krop, for den viser virkelig bare, hvordan min figur er bygget.

Translation: Somehow the same story with this dress. The difference was that this dress fit me even better than I thought. Actually too perfect. I feel it was made for my body because it shows how my figure is shaped.

Jeg forelskede mig i farven, da jeg så disse bukser og de sad også bare virkelig fantastisk! Blusen fuldførte “outfittet”, fordi passede utroligt godt i farven, men også formen og jeg føler, jeg gjorde et virkelig godt køb.

Translation: I fell in love with the color when I saw these pants and they fit amazing! The blouse completed “the outfit” because the color was perfect but also the shape and I feel I did a very nice buy.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | PINK JACKET IN FOCUS