MINE JULEGAVEØNSKER 2016

SÅDAN GIK MIN BIOLOGI EKSAMEN

15624148_1823390284549335_5972786275793502208_n(1)

Hey babes og glædelig tirsdag!

Damn, jeg bliver aldrig god til eksaminer. Man kan ikke være god til det hele, men lige eksaminer er jeg slet ikke god til. Jeg var i går oppe i biologi, som virkelig har været stressende for mig den seneste uge.

Jeg har læst, læst og læst, men alligevel blev jeg hylet lidt ud af den  i dag. Jeg bestod faget og det var det vigtigste for mig, selvom jeg kun fik 02. Jeg opmuntre mig selv med, at heldigvis er der så meget andet, jeg er god til og det skulle ikke ødelægge min dag. Derfor har jeg brugt dagen sammen med en af mine tætteste venner.

Vi tog en tur på Bobs og derefter en spontan tur til Odense, hvor vi fik købt lidt julegaver.

Alt i alt en god dag! I morgen ser jeg frem til at få juleferie og min tur til London.

Ikke mindst kan I glæde jer til, at jeg er lidt mere aktiv på bloggen. Jeg har squ’ været lidt sløv på det seneste 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE JULEGAVEØNSKER 2016