Jeg Er Ikke Den Nye Fie Laursen

Hvordan Det Er At Være Smiler

Puha, ved ikke lige hvor jeg skal begynde. Der er blevet efterspurgt et indlæg omkring Miley Cyrus, så jeg tænkte jeg kunne fortælle om, hvordan det er at være Smiler = Miley Cyrus fan. Jeg kan sige så meget, at det kan være sjovt, men det er også befriende! Det kan være sjovt, fordi folk har så mange negative meninger om hende og jeg har oplevet tit, hvor jeg står i et rum og folk nedgøre hende og kalder hende både ”luder”, ”billig” eller ”den kvindelige version af Justin Bieber” bl.a. Hvis jeg så vælger at blande mig i samtalen og siger ”jeg er faktisk Miley fan”, så bliver der hurtigt stille. Det er helt utroligt, så hurtigt folk pludselig tier stille! Wow. Derefter kommer der kommentarer med ”jamen hun er heller ik så slem” osv. Det kan altså ikke reddes. Stå dog ved at I ikke kan lide hende, hvis I ikke kan og lad være med at feje for mine fødder bare fordi jeg siger min mening om hende 😀

Det befriende ved at være Smiler, er at vi har virkelig et godt forbillede! Altså jo, Miley gør af og til nogen ting som måske er lidt ekstreme, men det elsker jeg ved hende og jeg sidder seriøst og griner. Ikke fordi jeg synes det hun gør, er til grin, men fordi jeg synes hun er for vild og totalt sig selv. Det er sådan en person, jeg er stolt af og se op til og som er mit forbillede. Jeg valgte ikke Miley som mit idol, det skete bare og hun er mit idol, da hun også er den jeg bedst kan relatere til. Bl.a da hun havde lavet albummet Bangerz, som mest handlede om hendes eks forlovede Liam Hemsworth. Der beskrev at hun aldrig havde været så knust over et forhold som det de havde og hun næsten brød sammen psykisk. Jeg gik næsten det samme igennem på det tidspunkt, hvad angår kærlighed og det var rart at have et helt album, man bare kunne relatere til.

Jeg elsker at være Smiler og jeg kunne ikke være mere stolt! Og mere end stolt fordi hun er vært på VMA i år! Oh yeah 😀

tumblr_nrvgl3JbKm1r0ofbho1_500 tumblr_nrzm8bcYcD1sv1v8lo2_250 tumblr_ns0o7mSciK1tp2znlo2_400

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg Er Ikke Den Nye Fie Laursen