L.A! HERE I COME

Becky G !!!

Nu ved jeg ik, hvor mange af jer der kender til Becky G, men hvis i ik gør, så tjek hendes musik ud på spotify og youtube. Hun laver MEGA nice musik! Hendes sange er blandet med rap og normal sang og det lyder vildt godt! Hun har bl.a. lavet musik med Austin Mahone, Cher Lloyd og Pitbull. Vildt cool tøs og hun er 17 år og har allerede skabt stor succes i USA.
Tjek hendes video ud! 🙂

Translation: Now I do not know how many of you are familiar with Becky G, but if you don’t, check out her music on spotify and youtube. She makes VERY nice music! Her songs are mixed with rap and normal singing and it sounds so good ! She has made music with Austin Mahone, Cher Lloyd and Pitbull. Totally cool girl and she is 17 years old and has already made ​​great success in the United States.
Check her video out! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.A! HERE I COME