Jeg hedder Chanette, er født d. 31. juli og er født og opvokset i Odense. Jeg er en kreativ pige, som altid har holdt af at synge, være kreativ når det kommer til mode og derudover har jeg også altid elsket at læse og skrive. Da jeg var barn havde jeg en masse venner og da jeg startede i folkeskole, var jeg faktisk en af de populæreste i klassen. Det tog sig dog en drastisk drejning, da jeg som 10-årig var barn til en mor, som havde fået brystkræft og forældre som blev skilt på samme tid. Min familie blev splittet og alting blev aldrig det samme igen. Pludselig stod jeg også tilbage uden venner, fordi noget skete indeni mig og jeg blev aldrig helt den samme. Jeg mistede også min bedste veninde året efter, som jeg for alt aldrig troede, jeg ville miste. Som 13 årig og 14 årig blev jeg voldtaget, hvilket ikke gjorde det bedre for min psyke og derudover blev jeg også mobbet på i min folkeskole fra 7-8. Det gjorde mig dog ikke så meget, for jeg har aldrig gidet bekymre mig om, hvad andre synes om mig, når jeg ikke kender dem. Dog var det med til at min skolegang ikke var den nemmeste at komme igennem og samtidig døjede jeg med min mor fra jeg var 9-16, som kørte psykisk terror på mig og smadrede min selvtillid og mit selvværd helt i bund. Som 15 årig røg jeg til Svendborg, hvor jeg ikke kendte nogen overhovedet, men det gjorde mig egentlig heller ikke så meget. Jeg havde fået selvmordstanker i en alder af 16 og fik konstateret en meget svær depression på selvmordsklinikken i Odense. Jeg fandt den sidste gnist, der var i mig og jeg kom ud af det. Jeg havde dog desværre også fået udviklet social angst på grund af alle de traumatiske oplevelser, men jeg havde stadig mine store drømme, som jeg kæmpede for og som jeg holdt fast i.

Jeg begyndte at blogge, komme på modelskole, fik taget en masse billeder, var med i musikvideoer og begyndte at dyrke den vej, som interesserede mig. Jeg stødte dog på endnu et bump, fordi en fake producer udnyttede det og besluttede sig for at seksuelle krænke min krop i en alder af 17. Han blev dog politianmeldt, men der kom intet ud af det, fordi han havde fjernet alle beviser. Indtil jeg blev 20 kørte min mor stadig på mig og påvirkede mit liv, så jeg tog afstand fra hende og lukkede hende ude af mit liv. Da der var gået et år, lukkede jeg hende ind igen, fordi nu var jeg blevet voksen og jeg kunne nu håndtere at have et forhold til hende på mine præmisser. Trods alt dette så er jeg blevet et fantastisk menneske den dag i dag, fordi jeg har holdt så meget fast i mig selv, selvom jeg nåede til et punkt, hvor jeg ikke kunne mere. Jeg fik dog rejst mig op, kæmpet videre og nu står jeg her.

Så hvorfor skal du følge mig? Det skal du af den simple grund, at du kan relatere til mig på så mange punkter. Jeg har stået ved mig selv hele vejen igennem og er aldrig bukket under for gruppepres. Jeg har f.eks. aldrig rørt stoffer, har aldrig taget et sug af en smøg og jeg har aldrig begivet mig ud i noget farligt. Jeg har på trods af mine forfærdelige nederlag og en psykolog der sagde til mig: “jeg forstår ikke, hvordan du er så velfungerende i dag”, alligevel formået at kæmpe mig tilbage til livet og givet mig selv en chance til. Jeg tænker på andre før mig selv og jeg er der for alle, som har brug for en at snakke med. Jeg er i en alder af 23 blevet en livsglad person, som ser muligheder i stedet for begrænsninger og jeg kan alt, som jeg sætter mig for. Jeg hviler i mig selv, jeg synes, jeg er en flot pige og jeg er glad for mig selv. Udover min fortid så er jeg meget mere end det. Jeg elsker at inspirere med mine erfaringer, men også med min sans for mode og mit hjerte som er lavet af guld.

Jeg håber rigtig meget, du vil følge med!