Sådan Undgår Du At Angsten Overtager Dit Liv

Vild Med Camo? This Is For You!

Sponsoreret

Hey amazing you

Hvis der er en trend, som jeg er med på, så er det camo trenden, da jeg synes f.eks. et par bukser med camo printet bare gør noget vildt for ens stil. I dette indlæg viser jeg 4 forskellige par bukser, som jeg har modtaget af firmaet Femme Luxe og jeg er vildt hooked på dette indlæg. Jeg har fået et nyt redigeringsprogram, så billederne er lige den tand mere lækre (hvis jeg skal sige det selv). 2 par af bukserne er med camo og de 2 andre er nogle også vildt fede bukser, men uden camo. Let’s do it!


Det første par bukser er, som du nok kan se ultra fede! Jeg elsker mixet mellem de mørke farver og så lige den hvide, som er in your face. Jeg har på disse billeder valgt at matche bukserne med en hvid top og en skrigende rød faux fur jakke, som jeg synes gør underværker for looket. Alt efter hvilket look du går efter, kan du mixe det, som du har lyst til. Lidt farve skader ikke, som du nok kan se. Disse par bukser kommer jeg til at bruge en hel del! Jeg er vild med, hvordan der kun er knapper til at lukke bukserne og ikke en lynlås til også. Du kan finde flere af deres camo bukser right here: Camo Trousers Femme Luxe.


Næste par er et par bukser i farven beige med lommer på siderne. De er for at være ærlig lidt store til mig, men jeg tænker med et par bælte, så går det helt fint. Jeg har valgt at matche bukserne med en skrigende blå læderjakke, et par sneakers og en gennemsigtig top med en beige bh indenunder. Jeg er blevet lidt mere modig, når det kommer til min egen stil og jeg elsker at eksperimentere med de neutrale farver. Det gør noget specielt ved looket med den blå jakke, som jeg synes gør det lige det mere fedt. Du kan finde flere af lignende bukser her: Cargo Trousers Femme Luxe.


Du tænker sikkert “wait wait, ligner de ikke det øverste par?” og jo det gør de også big time. Det er nemlig det samme par bare i en mere mørk farve, men jeg synes stadig, de er vildt fede! Jeg har matchet dem med lidt humor med denne t-shirt med de forskellige karakterer fra Looney Tunes. Jeg er et barn indeni, alright? haha. Jeg så ikke ret meget Disney som barn, men Looney Tunes det har jeg set masser af. Hvis det poppede frem på min skærm, ville jeg med glæde se det igen. Jeg kan ikke helt vælge, hvilket par jeg bedst kan lide, men derfor er det jo godt, jeg har begge. Du kan finde flere lignende bukser her: Camo Print Femme Luxe.


Så nåede vi til det sidste par, som jeg fandt ud af, da jeg mod dem, at de var det samme par ligesom dem i beige. På billederne så dem i beige nemlig lidt anderledes ud. Mit horoskop for 2020 sagde, at jeg skulle bruge farven grøn noget mere, så det har jeg så valgt at gøre med dette par bukser. Før disse bukser har jeg ikke eget noget i grøn overhovedet, så det blev også en ny farve til garderoben. Jeg har matchet bukserne med et par sneakers, som har lidt farvet på sig, en fed hat og en top med slangeskindsprint. Mega cool hvis jeg selv skal sige det. Du kan finde alle deres bukser her: Trousers Femme Luxe.

Jeg elsker mode og jeg elsker at inspirere og derfor håber jeg selvfølgelig, at du kunne lide dagens indlæg, som stod i buksernes tegn. Nu har jeg haft så meget med kjoler og derfor tænkte jeg, det var tid til noget nyt. Selvom jeg er en feminin kvinde, der elsker nederdel og kjole, så er det også rart med noget lidt andet engang i mellem. Min personlighed rummer også noget attitude, så derfor er det nok okay for dig, at du kan se, jeg også kan gå i så meget andet.

Lad mig endelig vide i en kommentar eller en PB på et af mine sociale medier, hvis der er et indlæg, du godt kunne tænke dig, jeg lavede.

Du må have det amazing indtil mit næste indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan Undgår Du At Angsten Overtager Dit Liv