En Negativ Oplevelse Påvirkede Mig Positivt

Sådan Skaber Du Den Virkelighed Du Selv Ønsker


Hey amazing people

Hvis der er noget, jeg er stor fan af, så er det, hvordan jeg vender mine tanker til noget positivt. Har du positive tanker, betyder det også, at du har et positivt fokus, fordi det hele starter med din tankegang. Derefter bliver dit sind også positivt og på den måde bliver det en dejlig, let og optimistisk tilgang, du har til tingene. Hvad du fortæller dig selv, det bliver også din virkelighed.

Derfor elsker jeg f.eks. at se youtube videoer, som kan inspirere mig til at opretholde min positive tankegang. Det gælder i forhold til punkter såsom: Hvordan jeg ser mig selv og taler til mig selv. Hvordan jeg tror på mine drømme og hvordan jeg når mine drømme. Hvordan jeg holder fokus og bevarer den positive energi, der gør, at jeg har det liv, som jeg selv ønsker.

De negative synspunkter er smidt væk i dette indlæg, fordi jeg ønsker at fortælle dig, som læser med, hvordan du lige nu og her på denne dag allerede kan danne din virkelighed. Det er også det, som man kalder manifesting på engelsk og det er noget, man bruger meget, hvis man lever efter the Law of Attraction.

Hvordan gør du så? Jo, lad os komme i gang. Find din telefon frem, et stykke papir eller noget andet hvor du har det bedst med at skrive ting ned.
Her laver du 2 lister: en liste med hvad du gerne vil opnå i dit liv og en liste hvor du skriver, at du allerede har de her ting.
Jeg kan give et eksempel på mine to lister, som ser således ud:

Liste 1:
Mål

1. Jeg vil arbejde i modebranchen
2. Jeg vil have en god løn
3. Jeg vil have en flot lejlighed
4. Jeg vil finde manden i mit liv
5. Jeg vil have et langt og sundt hår
6. Jeg vil komme i god form
7. Jeg vil have en lækker krop
8. Jeg vil starte i fitness
9. Jeg vil rejse en masse
10. Jeg vil have en lækker hud

Liste 2:
Skabe min egen virkelighed

1. Jeg arbejder i modebranchen
2. Jeg har en god løn
3. Jeg har en flot lejlighed
4. Jeg har fundet manden i mit liv
5. Jeg har et langt og sundt hår
6. Jeg er i god form
7. Jeg har en lækker krop
8. Jeg går i fitness
9. Jeg rejser en masse
10. Jeg har en lækker hud

Du laver altså 2 lister. En liste med de mål du gerne vil opnå i dit liv og som du minder dig selv om hver dag, hvor du lige går ind og kigger på listen. På den måde minder du dig selv om hver eneste dag, hvad dine drømme og mål for livet er og på den måde vil du begynde at tiltrække det.
På den anden liste skriver du tingene og forestiller dig dem som om, at du allerede har dem og at du kan se dem for dig. Du skal her begynde at sige hver dag, at du f.eks. allerede har masser af penge. På den måde begynder du at tiltrække flere penge.

Det behøver ikke kun være materielle ting. Det kan være, ligesom jeg har skrevet, at jeg vil finde manden i mit liv. Eller at du gerne vil ud af din angst. At du gerne vil flytte til en anden by. Det kan være mange ting. Du skriver det ned på din liste, som er DINE mål.

Selv hvis du en dag oplever noget negativt, så er det vigtigt, at du minder dig selv om de her ting fra din liste, fordi det er med til at opretholde dit positive fokus. At selvom du har en dårlig dag, så kan du finde noget positivt ved dagen alligevel og på den måde ikke bliver slået ud af kurs. En dag vil du indse, at du sidder med det, som du skrev ned på din liste og som du blev ved med at opretholde som dit fokus i dine tanker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Negativ Oplevelse Påvirkede Mig Positivt