Sådan Skaber Du Den Virkelighed Du Selv Ønsker

Lækker i 70’er stil and all black

Sponsoreret

Hey amazing people

Så er jeg tilbage med endnu et mode-relateret indlæg, for jeg har nemlig modtaget noget fedt og lækkert tøj fra Femme Luxe endnu en gang. Der er lidt anderledes pieces med denne her gang og bl.a. en kjole, jeg glæder mig til at kunne bruge til sommer. Dog er de forskellige ting denne her gang i farven sort og jeg som ellers elsker farver, men jeg kan godt lide, hvordan det er lidt forskelligt for hvert indlæg, jeg laver.

Nååh, lad os se på de lækre sager, jeg har fået hjem denne her gang!


Den første kjole er med en ordentlig omgang polka prikker. Når jeg ser på billederne, som jeg har taget, så synes jeg, at der kun mangler en rød læbestift og et par høje sko og så er 70’er looket der næsten. Foran spejlet kunne jeg for at være ærlig, ikke rigtig få den til at fungere, men på billederne så er den jo virkelig bare wauw. Derfor tænker jeg, at jeg er nødt til at give det en chance til sommer, hvor jeg havde planlagt at bruge den. Jeg tror i hvert fald, den tiltrækker en masse opmærksomhed, for den er ikke lige til,at undgå at se. Den er vildt sød og man kan vælge om man vil have ærmerne oppe eller nede, så man kan se skuldrende. Jeg foretrækker, hvor man kan se skuldrene, som I nok kan se. I kan finde flere lovely dresses right here: Femme Luxe Mini Dresses.


Basic er måske ikke liiiige det rette ord at bruge om mig, men jeg fandt t-shirten meget cool alligevel. I don’t know. Der er et eller andet over, at den bare er sort og wauw in your face med skriften. Derudover er den ekstremt behagelig at have på og jeg havde nærmest lyst til at rende rundt i den med det samme. Derfor besluttede jeg mig for at gøre det dagen efter and wauw I already love it so much! En temmelig simpelt t-shirt, men jeg synes, den er fed alligevel. I kan finde flere af deres t-shirts her: Femme Luxe T-shirts.


Den næste ting er denne lækre sorte sweaterkjole, som jeg er så vild med, at jeg allerede har haft den på ude, hvor jeg fik et par drinks sammen med en kammerat. Sammen med den har jeg valgt at matche med et bælte fra New Yorker, hvor jeg arbejder og jeg synes, det gør noget dejligt ekstra ved looket. Jeg er gået ret meget væk fra kun at have et sort look på, men lige dette look synes jeg er ret sexet. Med et par guldsmykker til og så er den der. Jeg kunne finde på at have det på både til hverdag eller hvis jeg skal ud. Jeg elsker, når en kjole er ufattelig blød i stoffet, hvor man føler sig cozy agtigt tilpas og samtidig ser godt ud. I kan finde flere af deres lækre sweaterkjoler lige her: Femme Luxe Jumper Dresses.


Så nåede vi til den sidste, som er en kjole i et hoodie alla stof. Sjov måde at beskrive det på, men det var den måde, I fik det på. Haha. Det er faktisk den, som jeg havde glædet mig allermest til, men som er jeg er mest skuffet over. Til kjolen fulgte der et tyndt stofbælte med, som skulle bruges til at sættes rundt om taljen og på den måde bindes fast, men i mit hoved fungerede det bare overhovedet ikke. Jeg valgte derfor igen at bruge bæltet fra New Yorker, som gav det en forandring, men stadig ikke noget hvor jeg tænke “wauw, det er fedt”. Dog er stoffet ufattelig blødt og det giver altså stort plus i Frøken Bings bog. Vi må se, hvad jeg får gjort ved det lille issue, men selvfølgelig kan jeg få det til at fungere. Kjolen findes også i flere farver. I kan finde lignende kjoler right here: Femme Luxe Dresses.

Det var alt, jeg havde for denne gang. Jeg håber, at I kunne lide indlægget. Lad mig endelig vide i en kommentar, hvilket stykke item I bedst kunne lide fra dette indlæg. Ellers må I have det fantastisk, indtil vi ses i mit næste indlæg.

Knus Chanette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan Skaber Du Den Virkelighed Du Selv Ønsker