Lækker i 70'er stil and all black

Et Par Tips Til Hvis Du Gerne Vil Back On Track

Hey amazing people

I kender måske til det med, at I føler, at tingene er gået lidt nedad bakke og I gerne vil have jer selv tilbage på rette spor, hvor I kan tænke positivt og bare være den version af jer selv, som I helst vil være. Til det har jeg nogle få tips til, hvordan you’re getting back on track. Mit dansk engelsk er amazing, right?

Selvbevidst

Jeg selv som havde knoklet mig til et positivt sind, en positiv attitude og generelt bare et positivt livssyn, var nået til et punkt, hvor jeg var begyndt at blive påvirket af andres negative energier. Jeg begyndte at blive så meget påvirket, fordi de her mennesker begyndte at påvirke mig med deres mindre gode energier på daglig basis og det kan være hårdt i længden. Hvis du f.eks. er i sådan en lignende situation eller noget andet, som har ført dig til at tænke mindre positivt, så er der én bestemt ting her, som er ufattelig vigtig.
Nemlig at du er klar over i dit hoved, at du ikke plejer at være sådan. Altså at du er bevidst omkring dig selv og det er nemlig det første vigtige trin. Når du kan erkende overfor dig selv, at du er røget væk fra det positive og du måske skammer dig lidt, fordi du tænker “jamen jeg plejer jo og jeg vil gerne igen”, så er det der, du skal give dig selv et skulderklap. At være bevidst omkring sig selv og turde erkende, at du ikke er der lige nu, hvor du gerne vil være, det er mega stort.

Husk At Indsamle Positiv Appetit Udefra

Prøv også at tænke over, hvad der normalt får dig til at tænke positivt eller måske noget, som kan inspirere dig til at komme tilbage dertil. Det har jeg selv gjort, fordi så bliver jeg simpelthen så hungrende efter at finde noget, som kan påvirke mig i den retning, hvor jeg gerne vil være. Jeg samler f.eks. “positiv appetit” fra en af Ole Henriksens bøger eller også tænker jeg på min veninde Sandra og de ord hun har fortalt mig. Hvis der er nogen, som altid har troet på mig, så er det hende og det har jeg altid været taknemmelig for. Jeg er også lige stødt på en ny youtuber, som jeg har set dagligt, siden jeg opdagede hendes kanal og gerne så mange videoer som muligt. Hendes youtube kanal er nemlig baseret på der, hvor jeg gerne vil hen med mig selv. Hun minder mig om de ting, som jeg lidt havde glemt at leve efter, men som jeg er ved at komme godt efter igen. Bl.a. derfor jeg har delt ting såsom, at der er nogle, der gerne vil fortælle mig, hvordan jeg er og hvor meget de har brug for, at jeg bekræfter dem og gør dem tilfredse og fandme nej! (undskyld sproget). Jo, man kan godt tage hensyn til andre, men når folk allerede har bestemt sig for, hvordan de ser dig, så skal du ikke bruge din tid på at overbevise dem om noget andet. Det må de om, for den eneste du skal gøre tilfreds, det er kun dig selv. Hvis du kan se dig selv i øjnene, så gør du alting godt nok.

Prioriteringer

Husk f.eks. også at prioritere at gå en tur, spille et computerspil eller noget andet, som får tankerne til at slippe eller noget hvor du tænker klart. Tænker du klart og er du klar over, hvilke tanker der rumsterer oppe i øverste etage, har du også bedre mulighed for at være opmærksom på dem og gøre noget ved dem. Hvis du er lidt forvirret over dine tanker, så kan det hjælpe at skrive dem ned. Det kan være på telefonen, en notesbog eller noget tredje, hvor det fungerer bedst for dig at få afløb for tankerne. Dette er også med til, at du får dine bekymringer ud og du derfor får mere ro og er i stand til at tænke positivt.

Self Love

Det er også vigtigt, at hvis du går forbi et spejl, et vindue eller noget andet hvor du lige ser dig selv og du synes, at du ser godt ud, så skal du endelig sige det til dig selv. Du behøver ikke sige det højt. Du kan også bare sige det i dine tanker. Begge dele er lige gode alt efter, hvad der fungerer bedst for dig. Husk at erkende dig selv og være god ved dig selv. Husk også på at være taknemmelig for de ting, du har omkring dig. F.eks. gode venner, at du har mulighed for at høre musik på vej til arbejde, at du har flotte malerier hængende på væggene, at du har muligheden for at gå udenfor og mange andre ting. Der er SÅ meget at være taknemmelig for. I stedet for at fokusere på det, som du ikke har, så hellere fokusere på det, som du har.

Små Forandringer Skaber Store Resultater

Når du står op om morgenen, kan det også være godt at lave nogle af dine morgenrutiner om (jeg siger ikke, man skal. Det er bare en idé). Hvis du gerne vil ændre noget indeni dig og generelt dit liv, så er det små ændringer, der kan gøre en forskel. F.eks. at når du står op, så sætter du dig ned og skriver de ting ned, som strejfer dit hoved om morgenen. På den måde får tankerne frit spil og kommer ud af verden. Det kan også være, du vil begynde at have en sund morgenmad hver morgen som en god start, så du er klar med masser af energi til dagen. Det kan være, du beslutter dig for, at du vil starte med noget stille og rolig morgenmusik, som du kan tulre rundt til. Måske du vil begynde at tage vitaminer, som er godt for dit immunforsvar eller hvad du tænker, din krop har brug for.. Det kan være sådan nogle små ændringer i din morgenrutine og for den sags skyld også din aftenrutine, der kan gøre underværker. Når vi om aftenen gør os parat til at skulle sove, er det også en god idé at være opmærksom på, hvad det er for en energi, vi tager med i seng. Altså om vi vælger at læse negative kommentar på Facebook i forhold til et emne, som gør os lidt irriteret. Det kan også være, vi ser noget uhyggeligt i fjernsynet eller lignende. Her kan vi vælge, at vi hellere vil bruge tiden på noget, som gavner vores nattesøvn bedre.

Jeg håber, I kunne bruge mine små tips til noget. Det er erfaringer, jeg selv har gjort mig og som jeg tænke, at andre kunne få gavn af 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker i 70'er stil and all black