Når Selvværdet Vokser Stiller Vi Flere Krav

Smækker Lækker For Alle Pengene

Sponsoreret

Hey amazing people

Jeg er excited over dagens indlæg, for jeg har formået at finde helt utrolig flotte og lækre items fra Femme Luxe. Lige nu kører de med tilbud på 100 kjoler, hvor man kan finde kjole fra 35 kr og op efter. Plus hvis man bestiller for over 180 kr, får man fri fragt og man kan finde glitterkjoler for 89 kr. Det er helt vildt så mange ting, du kan få inde på deres side for ingen penge, hvis du skynder dig ind på deres hjemmeside lige nu: Femme Luxe. De giver også 10% rabat, hvis du er studerende.

Hvis det er første gang, du er forbi min blog og læser om Femme Luxe, så kan jeg berolige dig med, at der ikke kommer told på, når du bestiller, da de sender fra England.

Det første item jeg vil præsentere jer for, er dette lækre og fine sæt. Det er total basic, men jeg elsker farven og jeg føler mig utrolig tilpas i det. Jeg har en ting for sæt og dette sæt måtte jeg bare eje. Jeg sidder faktisk i det lige nu, hvor jeg har matchet det med et ternet halstørklæde, nogle grå pelset sutsko og en leopard trøje og jeg synes, jeg ser amazing ud. Jeg kunne også godt finde på, at have det på til hverdag, når det er lidt varmere og tilføje en rød skrigende faux fur jakke til or something. Det er jeg sikker på kunne fungere meget godt sammen! Sættet findes i flere farver. I kan finde flere af deres sæt her: Femme Luxe Co Ords.


Jeg ejede ikke noget som helst med velour før, men det gør jeg nu og så er det endda en blå kjole. Den er så tight at få på, at jeg måtte stå og hive, hoppe, hive lidt mere og hive ekstra meget for at få den ned over frontpartiet. Det lykkedes dog, men det er en kjole, hvor jeg i hvert fald lige skal sætte 5 minutter af til at få den på, haha. Ellers er jeg vild med kjolen! Den er ufattelig lang og går mig ned til skinnebenet, men det gør ingenting ved min højde, selvom jeg kun er 157 cm høj. Den fremhæver min figur på den helt rigtige måde. Det eneste problem med den er som sagt, at den lige tager lidt tid at få på, fordi den er så tight og jeg kan heller ikke tage de største skridt i den, men ellers så er jeg virkelig vild med den. Jeg kan ikke vente med at få den i brug. Håret sat op, stiletter og lidt smykker til og det er lige før, jeg føler mig som en Hollywoodfrue. I love it! I kan finde flere af deres lange kjoler her: Femme Luxe Maxi Dresses.


Da jeg tog denne sag ud af plastikposen, som den ankom i, der forventede jeg en blazer kjole. I kan nok godt se, at der er noget galt på billederne, når jeg skriver kjole, for den er alt ALT for kort til det. Sådan så den dog ikke ud på billedet, for der så den længere ud. Derfor kalder jeg det en blazer i stedet og jeg synes, at den er SÅ flot. Altså den sidder så skønt på mig og den vil passe rigtig godt sammen med et par højtaljede bukser og et par stiletter. Jeg kan lige se det for mig. Hvis I skulle være interesseret i en blazer kjole, kan I finde flere her: Femme Luxe Blazer Dresses.


Næste og sidste item er denne kjole, som jeg synes er SÅ cool. En kjolefarve jeg ikke har set så meget og så har den lynlås, man kan lyne helevejen ned og et bånd til at binde i taljen, så figuren rigtig kan fremhæves. Lyder det som noget, jeg elsker? Oh yeah! Da jeg pakkede den ud, var jeg sådan lidt “okaaay?”, men da jeg så fik den på, så begyndte jeg at elske den mere og mere nu længere tid, jeg havde den på. Den kan fungere med et par sneakers, men igen igen også et par høje hæle. Iih, jeg elsker alt det fabulous tøj, jeg har modtaget fra Femme Luxe. Skynd jer ind og find jeres egen skjorte kjole: Femme Luxe Shirt Dresses.

Det var alt, jeg havde for dette indlæg. Jeg håber virkelig, I kunne lide det. Lad mig vide i en kommentar, hvilke item I bedst kunne lide. I må have en amazing dag, indtil vi ses igen.

Knus Chanette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Selvværdet Vokser Stiller Vi Flere Krav