Mit 2019 har været for vildt! Har jeg fundet manden i mit liv?

Bliv funklende og klar til jul og nytår

Sponsoreret/Reklame

Hey amazing people

Femme Luxe Finery har igen igen ladet mig vælge nogle items fra deres sortiment og jeg er så beæret, fordi jeg faktisk endelig har fundet min nytårskjole. Hvis du læser min blog for første gang, så er Femme Luxe Finery en hjemmeside, som kører samme stil alla Fashionnova og PrettyLittleThing. Ligesom med PrettyLittleThing skal du bare ikke betale told og kan samtidig få lækkert og feminint tøj. Lige nu har de masser af udsalg med op til 85% rabat og du får gratis fragt, hvis du køber for mere end 270 kr. Yeah, lidt sjovt tal, men sådan er det, når det er fra Pund til danske kroner. Du skal altså ikke lægge ret meget i kurven, før du får fri fragt. Hvor lækkert er det ikke lige, når man er i december og det er en måned, hvor man gerne vil passe lidt ekstra på pengepungen?


Den første kjole er lidt en sjov fætter af slagsen. Altså den ser vildt smuk og elegant ud, ik? Det er den også og jeg synes, den sidder fantastisk på mig. Den er hvid, fremhæver min figur på en elegant måde og sidder i skabet. Egentlig har den et par såkaldte ærmer med, men dem har jeg valgt at proppe ned i, så den mere ligner en kjole uden stropper, da jeg synes, det ser bedst ud. Stoffet på den vil jeg dog beskrive som ballonstof. Det lyder måske ikke som særlig god kvalitet, men der er ret meget stof og kjolen er forholdsvis tyk i stoffet også, så på den måde er den egentlig ret fantastisk alligevel. En kjole jeg helt klart vil bruge, for den hvide farve gør et eller andet ved mit brune hår og på trods af stoffet så er jeg vild med kjolen. I kan finde flere fabulous bodycon kjoler her: Bodycon dresses.


Den næste kjole er en kjole, jeg føler mig helt vildt sparkle humør i (hvis det altså er et humør?). Det er en bodycon kjole med masser af glimmer og det helt oplagte valg som nytårskjole. Derfor er det også min i år. Jeg fandt ud af, at det sjove ved kjolen er dens små nuancer alt efter, hvilken vinkel du står i. Jeg skal holde nytår med min unicorn Nadia, hvor vi skal have masker på til og jeg tror, at min maske kommer til at være spot on til. Min yndlingsfarve er også blå og jeg føler mig derfor helt amazing i denne skønne sag. I kan finde flere lækre glitter kjoler her: Sparkly dresses.


Næste kjole er en hyggelig og lækker sag. Jep, vi har kun at gøre med kjoler i det her indlæg. Jeg er vild med stoffet og samtidig er den så varm, fordi det er en sweater kjoler. Det man skal være lidt forsigtig med ved denne kjole, er undertøjet, for damn det kan ses lige igennem, hvis du har den forkerte farve på indenunder. Jeg vil derfor anbefale undertøj i farven nude og på den måde ser man det ikke. Jeg elsker at finde tøj, hvor jeg kan føle mig feminin og smuk, uden at skulle behøve at pakke mig for meget ind i alt for mange ting. Den her kjole er i hvert fald win win situation for frøken Bing her. I kan finde flere hyggelige og varme kjoler her: Jumper Dresses.


Den allersidste kjole er det, man kalder en wrap shirt dress, fordi den er en blanding af at skulle bindes i taljen og samtidig er en skjorte. Da jeg begyndte at lave indlægget, indså jeg, at temaet for farverne er blevet blå og hvid denne gang. Det havde jeg ikke lige tænkt over, haha. Jeg er stor fan af kjoler, som er i skjorte-stilen. Det lidt “frække” ved denne kjole er, at i siderne er den åben næsten helt op til hoften og man skal derfor igen være lidt påpasselig med, hvilken type underdel af undertøj man vælger. Fordi ellers kan enhver der ser dig se, hvilket humør undertøj du er i, hihi ups. Jeg må indrømme, jeg havde lidt svært ved, at få den til at fungere for mig på grund af båndet, som man skal binde, men igen igen så synes jeg, den gør et eller andet ved min hårfarve. Det giver en god udstråling. I don’t know what it is.

Jeg er vildt glad for alle 4 kjoler og meget beæret over mit samarbejde med Femme Luxe Finery. Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt, så skynd dig ind på deres hjemmeside, hvor de som sagt har helt op til 85% på alle deres ting. Deres tøj ryger hurtigt, så det er med at slå til.

Lad mig vide, hvilken kjole du bedst kan lide.

Knus Chanette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2019 har været for vildt! Har jeg fundet manden i mit liv?