Bliv funklende og klar til jul og nytår

5 Lidt Sjove Hul I Hovedet Barndoms Ting Om Mig

Hey amazing people

Jeg har altid været lidt min egen på en del punkter, som også er med til, at jeg har så meget personlighed, som jeg har. Jeg har altid været en intelligent pige, lidt klodset også (for ikke at sige meget), men også forkælet. Her er 5 eksempler omkring mig og min barndom.

1. Jeg så julekalender om sommeren: Da jeg var lille, lod mine forældre mig sidde og se julekalender midt i 28 graders varme i sommerferien. Jeg elskede at se Bamses Julerejse, så meget at jeg stadig kan introsangen den dag i dag.. jeeeep. Jeg så også Pyrus rigtig meget og jeg husker, hvordan jeg sammen med en veninde løb rundt i stuen til de forskellige sange. Nogle vil måske spørge: “lod dine forældre dig virkelig gøre det?” og yeah det gjorde de. Jeg har aldrig manglet noget fra mine forældre og jeg har altid fået lov til at gøre de ting, som gjorde mig glad. Derfor lod de mig også se det selv om sommeren, fordi det havde jeg lyst til. Den dag i dag der hører jeg stadig for det, hvor vi griner af det, for jeg har squ’ været lidt sjov på det punkt.

2. Jeg fik altid et nyt outfit til skolestart: Jeg var vant til som barn, at jeg hver sommer skulle ud i en butik og finde et nyt sæt tøj, når jeg skulle starte i skole. Altså når man skiftede klassetrin som 1. klasse, 2. klasse, osv. Jeg var lidt forkælet som barn og elskede denne lille form for tradition, fordi jeg også lidt syntes, det var en måde at gøre det hele til en ny start efter hver sommerferie.

3. Jeg gik bevidst efter skinnetbenet i fodbold: Yeah, det er nok her min lidt udspekuleret og intelligente side kommer frem. Jeg spillede af og til fodbold med min far og mine brødre som barn. Da de alle 3 er ældre end mig (sjovt nok), var det ikke særlig nemt for lille Chanette at få fat i bolden. Derfor hvis det var min far, der havde bolden, så gik jeg bevidst efter skinnebenet for at få bolden og det gav pote hver gang. For lang tid siden fortalte jeg min far det og han troede åbenbart, at det ikke var med vilje. Ej, hvor jeg grinte, da han fandt ud af, det ikke var tilfældet og det i den grad var bevidst. Iiih, jeg har hygget mig ved tanken.

4. Jeg fik brændt mit hår af i børnehaven: Jeg gik i børnehave her i Odense i et område, der hedder Holluf Pile og børnehaven hed Hjulet. Jeg husker ikke vanvittig mange ting fra dengang, men lige denne her ting kan jeg godt huske. Der var nogle stearinlys tændt, som stod i en højde, som var meget risikabelt i forhold til, at man jo har med børn at gøre i en børnehave. Der sker så det, at et af lysene får fat i mit hår og yeah så kan I nok tænke jer til resten. Jeg husker det tydeligt, fordi jeg kan huske, hvordan pædagogerne stod med håndklæder og bankede på mit hår for at få det til at gå ud. Efter den dag så lod de ikke stearinlysene stå fremme eller samme sted, har jeg fået fortalt. Det har også gjort, at jeg den dag i dag har en lille frygt og kæmpe respekt for stearinlys.

5. Jeg slog hul under mit ene øje: Endnu en lidt uheldig ting der skete i børnehaven, var, at jeg sad på en bænk og faldt ned fra den. Jeg kan ikke huske denne her hændelsen, men har fået den fortalt et par gange. Der sker det, at jeg får slået hul under mit højre øje og det begynder at vælte ud med blod. Så meget at der var en hel lomme af blod og mine forældre ikke vidste, om de skulle tage mig med på skadestuen eller lade være. Jeg er den dag i dag rigtig glad for, at de ikke gjorde det, fordi det havde betydet, at jeg nok havde haft et ar under mit højre øje. Det har jeg ikke og du kan slet ikke se, at der er sket noget.

Såå jeg har været et barn, der har været lidt forkælet, udspekuleret og lidt uheldig. Jeg synes altid, det er sjovt at tænke tilbage på ens barndom i sådan nogle tilfælde. Lad mig vide i en kommentar et eller andet sjovt fra din barndom, som du især husker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv funklende og klar til jul og nytår