Jeg skal aldrig have min menstruation igen

Mit 2019 har været for vildt! Har jeg fundet manden i mit liv?

Hey amazing people

Mit 2019 har været.. ej, men jeg kan ikke engang beskrive det. For at tage jer med hele vejen rundt i mit 2019, så tænkte jeg, at jeg ville opdele det lidt i forskellige kategorier. For nogle har 2019 virkelig ikke været deres år, fordi jeg har set mange mennesker virkelig møde modstand i 2019, men det er faktisk ikke sket for frøken Bing her. Jo, altså, jeg har da haft modgang, men det er ikke noget, som har fået mig ned med nakken. Lad mig tage jer med rundt.

Familie: jeg er faktisk virkelig meget familiemenneske, selvom min familie ikke er særlig tæt knyttet. Jeg har et tæt bånd til min far, som jeg altid har haft og jeg har fået et mere tæt bånd til hans kæreste også her i slutningen af 2019. Det er virkelig skønt! Mine brødre ser jeg desværre ikke så meget, som jeg gerne vil. Vi er heller ikke så tæt knyttet på grund af nogle ting i familien, der er sket for mange år siden. Her i 2019 har jeg dog fundet ud af, at jeg bare er taknemmelig for de moments, hvor jeg får dem at se. Jeg er derudover faster til en skøn lille pige, der hedder Emilie, som jeg er glad for at se, når muligheden er der. Her i slutningen af 2019 er jeg også vokset i forhold til familie, fordi jeg kan mærke, jeg faktisk virkelig gerne vil finde manden i mit liv og få min egen lille familie på en måde. Det gør mig sådan helt lykkelig bare ved tanken og samtidig sætter det et smil på mine læber.

Venner: I 2019 har jeg fået sorteret venskaber fra og til. Jeg nåede til et sted i mit liv, hvor jeg simpelthen var nødt til at vise noget respekt for mig selv og ikke længere finde mig i venskaber, hvor der ikke er de samme værdier. Det betyder ikke, at jeg har noget imod de personer, som jeg har valgt fra, men at jeg simpelthen ikke kan se vores værdier på den samme rejse længere. I stedet har jeg 3 venskaber, jeg dyrker som bare fanden og som betyder alt for mig. Jeg har min veninde Nadia, som jeg lidt ser som en bedsteveninde og hun bor i Aabenraa. Hun er det mest awesome menneske ever. I skulle virkelig møde hende, for I finder ikke en mere ærlig person end hende. Hun er der squ’ altid, når jeg har brug for hende og vi kan være ærlige overfor hinanden. Vi har ca. kun været veninder et år, men det føles som om, at jeg har kendt i meget længere tid. Hun går op i at blogge, photoshoots og alt sådan noget gøgl, som jeg er helt vild med. Derudover har jeg også en anden veninde, som hedder Nadia (yeah, jeg har to Nadia’er. Det kan være ret forvirrende) og hun bor her i Odense ligesom jeg selv. Jeg elsker at være sammen med hende, for hun er ligesom jeg selv på så mange punkter. Hun kender til det med, når folk ikke forstår, at man ikke har noget behov for at snakke hele tiden og vi har rigtig mange af de samme interesser. Jeg elsker det! Sidst, men ikke mindst har jeg en kammerat ved navn Malthe. Ham har jeg kendt, siden jeg var 15 og han er også en, jeg altid kan regne med. Han hjælper mig typisk med lidt mere håndværksmæssige ting, som jeg ikke er så fantastisk skarp til og derudover har vi det utroligt sjovt, når vi er sammen. Plus, han er pænt praktisk at have med, når man skal shoppe, for han hygger sig lige så meget, som jeg gør. Jeg har altså derfor 3 fantastiske venner, som jeg glæder mig til at se, hvad 2020 bringer sammen med dem.

Kærlighed: Uuh, yeah jeg får tit spørgsmål, om jeg ser en fyr og nej, det gør jeg ikke. Her i 2019 har jeg haft nogle dates og få fyre jeg har set i en lidt længere periode og jeg har rent faktisk også været forelsket en enkelt gang i 2019, som jeg ellers troede ikke var muligt mere. Det var det så og derfor ved jeg, at det er muligt igen. Ham jeg blev forelsket i, han viste mig, hvad det er, jeg virkelig søger i en fyr. Han havde hele pakken, selvom det ikke skulle være ham og jeg. Jeg har lært, at for mig er det virkelig vigtigt, at jeg finder en fyr med masser af selvindsigt. En som tror på sig selv, ser positivt på livet og generelt i alle situationer. En som er intelligent, hvor man kan have dybe samtaler om alt mellem himmel og jord. Yeah, jeg har lært, at hvis jeg ikke har den følelse i maven, hvor jeg er excited over en fyr, så skal det bare ikke være. Jeg fik oplevet, hvordan forelskelse og det at være vild med en person skal føles og hvordan man på ingen måde er i tvivl, hvis det er noget, man virkelig vil. Hvis jeg bare er det mindste i tvivl, så skal jeg ikke gøre det, for jeg ender til sidst med en knude i maven. Jeg er derfor 100% single og det har jeg det godt med.

Hverdag: I starten af 2019 der blev jeg opsagt hos New Yorker og startede hos et spansk suppleringskursus efterfølgende. Spansk har jeg altid drømt om at lære og jeg har utrolig let ved at lære sprog generelt og det gik egentlig også meget godt. Jeg stoppede dog, fordi spansk altid for mig har været sjovt og en del af mig og ikke fordi det skulle være en pligt. Derudover havde jeg også før 2019 planer om, at jeg ville på universitetet, som spansk skulle give en mulighed for, fordi det var et krav til de uddannelser, som jeg ville søge ind på. Jeg fandt dog ud af, at universitetet ikke skulle være, for det føltes ikke rigtigt indeni mig. Jeg blev derefter ansat hos New Yorker igen i maj og står og er nu blevet “forfremmet” med næsten fuld tid og mere ansvar. Det er lidt vildt at tænke på, når der ikke er gået så meget tid igen, men frøken Bing her hun kan altså et eller andet, når det kommer til hendes stædige side (og yeah, jeg skriver om mig selv i tredje person.. jeg er min egen, I know).

Psykisk: Jeg er virkelig der, hvor jeg så småt er helet. Der er stadig meget små ting, hvor jeg lige skal få helt styr på, hvad der ligger bag, men de skal nok blive bedre. Når jeg kigger mig i spejlet, så er jeg virkelig der, hvor jeg synes, at jeg er en smuk pige. Når jeg kigger mig i spejlet, så behøver jeg ikke engang sige det højt længere, for bare det at se mig selv i øjnene i spejlet, så siger mine øjne med det samme “du er smuk”. Det er en fantastisk følelse, skal jeg sige jer! Omg, det er en ubeskrivelig følelse. Jeg er virkelig der, hvor jeg ikke gider bruge min energi på ting, som ikke gavner mig. Plus, jeg er stoppet med at være en overtænker, som jeg ellers var for 3 år siden. Det drevnede mig for energi og gjorde jeg følte mig udmattet i mit hoved nogle gange (wonder why?). Nu der gør jeg det ikke. Bekymringerne og alle tankerne som overtænker kan simpelthen ikke nå ind, fordi mit sind med det samme bare sige “det skal nok gå” og derefter kører mine tanker over på en positiv tanke, som lige gøre situationen det mere overkommeligt. Det giver mig en masse overskud i mit hoved hele tiden. Jeg havde ikke for mange år siden troet, at jeg ville stå her. Jeg havde håbet det, men ikke forventet det.

Forandringer: 2019 har også været året, hvor mest nyt er sket. Det er helt vildt, så meget der er sket. Jeg blev som sagt opsagt i New Yorker, men jeg er tilbage igen og nu forfremmet. Jeg er flyttet til Odense i min egen lejlighed. Jeg har set Miley optræde til Tinderbox, som jeg har drømt om siden 2013, hvor hun var her første gang nogensinde. Jeg har været til CPH Gay Pride med min veninde Nadia. Yeah, jeg fik altså taget min gay pride mødom. Jeg står og skal være faster igen her i december. Ej, men sikke en masse skønt der er sket.

Jeg er altså taknemmelig for mit. 2019. Det har været en ren fornøjelse. Jeg glæder mig til at springe ind i det nye år med min veninde Nadia fra Aabenraa og så får vi at se, om det er året, hvor jeg finder manden i mit liv. Who knows? Maybe I will? Maybe I won’t. Hvis jeg ikke gør, så er det også helt okay, for jeg har ikke travlt. 2020 skal nok blive magisk. I can feel it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal aldrig have min menstruation igen