Husker du dig selv på disse 24 ting?

Jeg skal aldrig have min menstruation igen

Hey amazing people

Yeah, du læste rigtigt på overskriften. Jeg skal til aldrig at have min menstruation igen og hvordan jeg har det med det, det er sådan lidt underligt. Jeg fik det meget tidligt. Jeg var 11 år, da jeg fik det første gang og det er jo en ting, vi kvinder altid har set som noget, vi skal “døje” med, indtil vi er omkring de 50.

Jeg står så her i dag og får at vide af lægen, at jeg skal begynde på det, som man kalder mini-piller i stedet for p-piller. Jeg har taget p-piller, siden jeg var 13-14 år. Jeg kan ikke helt huske det, men det er i hvert fald en del år. Jeg har en tendens til at få migræne med små synsforstyrrelser og derfor siger lægen til mig i dag, at derfor må jeg faktisk ikke tage p-piller. Jeg sidder der sådan lidt “øøøhm what?”. Jeg forstår ikke helt, hvad hun siger og da hun så tilføjer og siger “men jeg kan give dig de her mini-piller og så får du aldrig menstruation igen og det tror jeg er den helt rigtige løsning for dig også i forhold til din migræne”, så sidder jeg endnu mere “øøøøhm what?”. Lægen sidder seriøst og siger, at der findes de her mini-piller, som kan fjerne din menstruation.

Forskellen på p-piller og de her mini-piller er så, at p-piller tager man i 3 uger og holder en pause, hvor man får sin menstruation, ligesom jeg er vant til. Mini-piller tager du hver dag uden stop og du får altså derfor ikke din menstruation. Dog til at starte med, kan der være lidt bivirkninger, hvor man pletbløder og får humørsvingninger, men ellers skulle der ikke være noget. Jeg kan sagtens til enhver tid stoppe på dem, hvis jeg ikke længere synes, det føles rigtigt og på den måde kommer min menstruation igen, men ellers kommer den ikke, imens jeg tager pillerne.

Jeg har taget min første her til aften, så nu får vi at se, hvordan det kommer til at påvirke mig eller om jeg intet kan mærke. Jeg var faktisk lidt nervøs for det, fordi jeg jo altid har været vant til at få min menstruation og nu til at leve livet uden på grund af en fucking mini-pille. Jeg er stadig lidt forvirret omkring det.

Lad mig endelig høre, hvis nogen af jer er på dem eller har prøvet dem. Jeg havde i hvert fald ikke hørt om dem før i dag.
Knus Chanette

2 kommentarer

 • Når du på et tidspunkt vil stoppe med dem, kommer den jo igen. I forhold til migræne har det hjulpet min veninde en dag. Personligt har jeg det lidt ambivalent med det, da jeg ikke bryder mig om at noget kemisk skal påvirke noget så naturligt – jeg krydser fingre for at det virker for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ChanetteBing

   Jeg ved godt, den er der stadigvæk, hvis jeg stopper på pillerne, men basic ser jeg det som, at jeg ikke får menstruation igen, fordi jeg har været på p-pillerne lige siden de 13-14 år. Det lyder dog rigtig godt med din veninde, at det har hjulpet! Jeg forstår godt din holdning og det er også derfor, jeg har det lidt underligt med det, men yeah nu vælger jeg at se, hvordan min krop tager imod det 😀

   Tak for din kommentar! Det er altid rart at høre andres meninger og erfaringer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du dig selv på disse 24 ting?