Den bedste måde at løse en konflikt på

Vild med Fashionnova og Prettylittlething? Tjek det her ud!

Sponsoreret

Hey amazing people

Jeg har lige indgået et samarbejde med et firma, der hedder Femme Luxe, som sælger en masse lækkert og fantastisk tøj. Hvis du er stor fan af Fashion Nova eller Prettylittlething allerede, så bliver du også rigtig glad for denne side. Du skal hverken betale told eller noget ligesom med Prettylittlething, men samtidig kan du finde en masse lækkert ligesom på Fashion Nova.
Jeg har modtaget disse forskellige items, som I kan se på billederne.

Det ene er et lounge sæt, som er med glitrende striber og et lille bånd til hofterne. Meget feminint og jeg elsker virkelig sæt! Det lidt anderledes ved dette sæt er, at ærmerne er åbne og man kan derfor svinge sig godt og grundigt i det på dansegulvet. Derudover er der lidt trompetbuks over bukserne dertil, men det synes jeg nu ikke gør så meget, for med mine små 157 cm, er det dejligt med et par bukser, som får mine ben til at se dejlig lange ud. I kan finde en masse af deres lækre lounge sæt her:  Lounge wear set.

Den næste ting er denne sorte kjole, som har en masse fede detaljer med lynlås og et bælte. Jeg kan næsten ikke bestemme mig for, hvilket item der er min yndlings, men denne kjole er jeg simpelthen SÅ vild med. Jeg elsker, at den skal sidde lige under skulderne, fordi det giver et anderledes look og på grund af de mange detaljer på kjolen så behøver man ikke en masse accessories for at gøre det fedt. Et par øreringe og håret sat lidt op og den er hjemme. Tjek flere af deres kjoler ud her: Dresses.

Jeg har hele 4 røde kjoler nu, for den næste kjole jeg har fået er en rød bodycon dress. Jeg elsker simpelthen figurnære kjoler og jeg er vild med den lille puf agtig effekt, der er foroven. Det eneste jeg synes, der ser lidt sjovt ud, er det lille ekstra stykke stof, som hænger i siden, men så kan jeg i hvert fald sige, jeg ikke har ejet noget lignende før. Kjolen er perfekt til, hvis man skal være lidt ekstra fin. I kan finde deres bodycon kjoler her: Bodycon Dress.

Sidst, men ikke mindst så har jeg et par faux high waist læder leggings, som jeg er utrolig glad for. Jeg elsker leggings og jeg har længe gerne ville have nogle, som havde læder-looket, fordi jeg synes, at læder er fedt. Disse er helt perfekte, fordi de sidder dejligt tight på benene, men for oven sidder de lidt mere løst, hvilket gør, at man ikke føler, man er ved at dø i dem. Jeg kan altså tage ud og spise noget lækkert mad med en veninde, blive prop mæt og stadig føle mig til pas og ikke totalt klemt og have lyst til at smide dem som det første, når jeg kommer hjem. I kan finde deres leggings her: Leggings.

Hvsi du ikke har tjekket Femme Luxe ud endnu, så synes jeg klart, du skulle gøre det. Jeg ved, man kan være skeptist med at prøve nye sider, men jeg kan berolige jer med, at I får nøjagtigt, hvad der er vist på billederne. Jeg kendte heller ikke til Femme Luxe før og jeg var faktisk lidt skeptisk for, hvordan tingene ville sidde på mig, selvom jeg nogenlunde ved, hvad der klæder mig. Dog vil jeg sige, at jeg lige nu står og ikke kan vælge, hvilket stykke tøj jeg er mest glad for, fordi det hele sidder fantastisk og klæder mig utrolig godt. Hvis du står og mangler en lækker nytårskjole (hvis du altså gerne vil være tidligt ude), til julefrokost som også snart er lige rundt om hjørnet eller hvad det nu kan være, så skynd dig ind på deres side.

Jeg kan i hvert fald ærligt sige, at jeg synes, det er en side, der er værd at tjekke ud.
Leveringen ligger på ca. 5-7 hverdage og du får som jeg nævnte ikke told på det. Plus, de har op til 50% på deres side lige nu og hvis du er studerende kan du få 10% på din vare.

Jeg kan ikke vente med at bruge de her items i min hverdag eller til en pæn begivenhed 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste måde at løse en konflikt på