Klassisk og lækker mode til dig og dit barn

Min mening om Gay Pride

Hey amaaazing people

Jeg skal d. 16-18 august til KBH, fordi jeg skal til Copenhagen Gay Pride med min veninde Nadia, men jeg har en mening omkring det, som jeg vil dele. Jeg tager ikke med, fordi jeg ønsker at vise min støtte for homoseksuelle, bi eller hvad man nu er, men for at prøve noget nyt. Misforstå mig ikke. Jeg har ikke noget imod, hvis man er til det samme køn, begge køn eller hvad man nu er. Jeg har bare ikke et behov for at vise min støtte via sådan en pride, fordi i mit hoved burde det bare være en normal ting, som man ikke behøver gøre noget stort ud af.

Jeg synes selvfølgelig, det er fair nok, at andres formål med priden er at vise deres støtte. Jeg har bare ikke selv et behov for at vise, hvor jeg står via en pride. Så jeg tager det som en oplevelse og får prøvet noget nyt. Jeg er åben for at lære nye mennesker og jeg ser os alle som lige, uanset hvad vi er til. Jeg mener ikke, det er det, som definerer os som mennesker.

Dog synes jeg også, det er helt okay, at man laver sådan en kæmpe fest, fordi det er et moment for folk, hvor de kan føle, at de er gode nok, som de er. Det er en smuk tanke, at man laver en begivenhed, hvor man hylder seksualiteter, men i mit hoved behøvede det ikke at være der. Jeg ved godt, der stadig er mennesker, som er så inkompente, at de truer folk på livet på grund af ens seksualitet og derfor man føler, der er et behov for sådan en begivenhed. En begivenhed hvor man sætter fokus på det. Jeg har bare ikke selv et behov for at vise min støtte via sådan en pride, fordi i mit hoved ser jeg det ikke som noget stort, men lige så normalt som at være heteroseksuel.

Jeg prøver ikke at støde nogen i det her indlæg og jeg kan godt forstå, man kan have et behov for at råbe højt om det. Jeg ser bare ikke nogen grund til det, fordi jeg synes, vi skal slappe lidt af omkring det. Vi er alle fantastiske mennesker uanset, hvad vi er, hvad vi tror på og hvad vi gør med vores liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk og lækker mode til dig og dit barn