Der begynder at komme visdom ud af min mund

Klassisk og lækker mode til dig og dit barn

Sponsoreret

Hey amaaazing people

Jeg har af en eller anden mærkelig grund fået en interesse for børn. Hvis du spurgte mig for 4 år siden, så var mit svar 100% nej til børn, men efter at have fået den dejligste lille niece, så har det lidt ændret sig. Nu kan jeg ikke lade være med at kigge på børn og synes, de er så ufattelig søde med deres små nuttede grin. Derfor finder jeg det også interessant at lægge mærke til børnemode og hvad der egentlig findes til dem og jeg er vist ikke ene om, at man kan klæde sit barn i de mest nuttede stykker tøj.

Denne her gang har jeg noget klassisk og lækkert hjemmestrik fra mærket PetiteKnit. Før du tænker “det lyder knap så spændende”, så læs lige med for jeg tror, du vil synes om det. De har fokus på at ramme den nye, yngre og moderne strikker. Stilen er meget enkel og minimalistisk og de vægter også fokus på kvaliteten. Jeg ved, at strikke er blevet voldsomt populært nogle steder. Endda så meget at der blev lavet et tv-program med det. Hvem havde set den komme? Tøjet findes til både dit barn, men også dig. Find garn fra mærket Petiteknit, hvis du lige står og trænger til noget lækkert kvalitet til dit næste projekt.

Til voksne er der alt lige fra bluser og toppe til cardigan og lækre sweatere.
Til børnene som er i aldersgruppen 2-12 får, findes der sommercardigang, bluser, toppe og trøjer.
Sidst, men ikke mindst til babyer i aldergruppen 0-12 måneder tilbyder de trøjer, cardigans og små dragter som passer til den lille.

Jeg synes, det er helt fantastisk, hvad man kan kreere med hjemmestrik.

Sunday cardigan / Striber på langs / Sunday Tee

Rigmors sommerbluse / Ankers Trøje / Sunday Tee

Annas sommercardigan / Ankers klassiske trøje / Alfreds trøje

Så hvis du er helt vild med hjemmestrik, så synes jeg helt klart, du lige skulle tage et kig forbi deres hjemmeside!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der begynder at komme visdom ud af min mund