De bedste sneakers til dine fødder!

Jeg er ikke frivillig længere, men…..

Hey amaaazing people

Som I kan læse på overskriften, så er jeg ikke længere frivillig. Som I ved, har jeg været frivillig for SIND Ungdom og var også med til at starte det op i Svendborg. Når jeg ikke længere er frivillig, betyder det altså, at jeg ikke er til de klubaftenener, hvor unge kan komme og være som de er, uanset hvem de er. Grunden til jeg ikke længere er frivillig, er, fordi jeg er rykket til Odense, som mange af jer ved. Derfor bliver det umuligt, når jeg også arbejder meget i Odense og det ville ikke komme til at passe sammen på nogen måder. Jeg har været vildt glad for, at være med til at starte noget så betydningsfuldt op, som er blevet taget så god imod. Dog er jeg ikke helt færdig med SIND Ungdom og det er jeg rigtig glad for. Jeg sidder nemlig stadig i bestyrelsen og skal være med til at træffe beslutninger omkring de forskellige ting.
Det kommer bedre til at passe sammen, fordi det ikke er så tit, de her møder skal afholdes og det er lækkert.

Jeg har selv for mange år siden stået med selvmordstanker, havde en depression og ikke rigtig følte, at der var et sted, hvor jeg kunne snakke med nogen, som forstod mig. Derfor betyder en organisation som SIND Ungdom rigtig meget og jeg er stolt af det.

Jeg håber, I har det fantastisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste sneakers til dine fødder!