Boys? Det er ikke længere vigtigt

Der begynder at komme visdom ud af min mund

Hey aaamazing people

Man siger, man lærer mere og mere med tiden og jeg tror, jeg har lært lidt mere om livet end de fleste. Jeg har lært ikke at gå op i bagateller. Jeg har lært at fortælle mit hoved/hjerne, når jeg står i situationer, hvor jeg føler mig usikker, at der helt sikkert er andre, som har det på samme måde. Derefter fortæller jeg mit sind, at jeg nok skal få styr på det, som jeg er usikker på, fordi ting tager tid, hvis man ikke har prøvet det før. Derfor er der ingen grund til at blive så bekymret eller stå og slå sig selv oveni hovedet, hvis man ikke lige er god til dit eller dat, for rom blev ikke bygget på én dag og det gør det heller ikke med alt nyt, man prøver i livet.

Det kan f.eks. også gælde en jobsamtale, hvor man kan være hamrende nervøs og er bange for at virke alt for nervøs og ikke kunne sige et kvæk. I sådan en situation er det vigtigt, man gør det samme. At man fortæller sit indre, at det er okay at være nervøs og at dem som sidder og skal interview en til jobsamtalen godt kender til ens situation. Det er menneskeligt at være nervøs og egentlig bare et tegn på, at man brænder for det og at det betyder noget for en. Det i sig selv er egentlig ret godt, ik?

Jeg har også lært i mine snart 24 år (der er fucking 14 dage til.. okay nevermind), at man ikke skal fortryde ting, men kun lære af dem. Det kan være, du er kommet til at glemme en aftale. Måske du sov hos en fyr eller pige efter byen og tænker “fuck, det var dumt”. Eller noget hvor du tænkte til at starte med “det er nok egentlig ikke så smart” og derefter gjorde det alligevel og fandt ud af, at det var squ’ ikke særlig smart. Det er her, du standser op og lige fortæller dig selv, at så er du den erfaring rigere. Alle kan komme til at lave fejl. Nogle skal godt nok lave fejlen rigtig mange gange og der kan man så diskutere, om man har lært noget… men yeah. Det vigtige er, at du ikke punker dig selv oveni hovedet, fordi du gjorde noget, der var åndssvagt dumt, men at du i stedet erkender, at så har du prøvet det og lært af det. Sådan er hele livet. Vi laver fejl, lærer af dem og kommer videre. Så derfor: lad være med at fortryde, men i stedet lære af dine handlinger eller små bump der rammer dig i livet.

Jeg tænker også i mange situationer, at så er det bare ikke meant to be lige nu. F.eks. hvis du stopper på en uddannelse og ærgrer dig over, at det ikke gik eller at du lige er blevet fyret fra dit arbejde. Så kan du tænke på det sådan her, at så er det nok, fordi det ikke er det, som er bestemt for dig. At derfor må det betyde, der er noget andet, du skal med dit liv og der om ikke så længe kommer noget endnu bedre.

Sikke en masse visdom i dette indlæg, men det er ting, jeg er nået frem til i mit hoved og det har fjernet en masse bekymringer. Jeg plejede ellers at være en overtænker og den som er allerbedst til, at få en ned i alle situationer er en selv. Det fortjener dog ingen af os.
Du er din egen herre over, hvordan du vil håndtere situationer og dine egne tanker. Oftest er tanker bare tanker og ikke virkelighed og du kan se foroven, hvor nemt det er at vende tankerne til din fordel, hvis du altså vil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boys? Det er ikke længere vigtigt