Jeg var til casting på Miss Danmark | Derfor er jeg glad for jeg ikke blev udvalgt

Rustikke Smykker By Birdie

Sponsoreret

Hey amaaaazing people

Er jeg den eneste, som elsker at udforske nye smykke brands og prøve noget nyt? Jeg har fået en fantastisk veninde, som nærmest er som en søster for mig. Hun arbejder i en smykkebutik og har fået lagt nogle smykker til side for mig. Det ene smykke har et lidt dystert design og da jeg elsker noget, som er lidt dystert, så blev jeg meget glad, da jeg faldt over dette brand, som sælger rustikke smykker med et feminin touch.

Det er – By Birdie smykker, som virkelig har sin egen stil. Jeg elsker noget, som er anderledes og jeg er vild med, hvordan hvert et smykke fra dette brand er sit eget kunstværk på en rå, men stadig feminin måde. Min egen tøjstil bærer præg af at være feminin, men f.eks. elsker jeg også læder, som gør mit look lidt mere råt at se på engang i mellem. Uden jeg bliver for goth eller rocker agtig selvfølgelig. Det er lidt som at se min egen tøjstil i et smykkedesign. I love it!

Hvis du kender en, som snart skal konfirmeres eller måske du skal til en fødselsdag om ikke så længe, så vil jeg anbefale disse smykker. Der er et stort udvalg af ringe, men også et godt udvalg af armbånd og øreringe. Du kan være sikker på at eje nogle smykker, som du ikke lige finder alle steder, men som folk alligevel har fået øjnene op for i Danmark, men også i udlandet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var til casting på Miss Danmark | Derfor er jeg glad for jeg ikke blev udvalgt