Kvalitet til kaffe- og the elskeren

Minimalisma – Eksklusivt basistøj til børn

Sponsoreret

Hey amaaaazing people

Som nogle af jer måske ved, så har jeg en niece, der hedder Emilie. Hun fylder 2 år til oktober. Utroligt som tiden går.  Jeg har delt få billeder af hende på mine stories, men ikke vanvittig meget fordi jeg også godt kan lide at holde hende privat. Efter jeg har fået min niece, så er jeg blevet lidt mere nysgerrig på børnetøj og har fået øjnene op for, hvor meget alt for nuttet, der findes. For er du vimmer (for gammelt et udtryk måske), hvor findes der meget cute børnetøj. Jeg tror noget af det, som jeg synes er allermest sødt, det er børnesko. Nu har jeg ikke selv et barn, men jeg ved, man gerne vil finde tøj, som er både pænt, men som ikke bliver for slidt alt for hurtigt og stadig er komfortabelt. Tøjet skal jo helst være behageligt for barnet.

Derfor tror jeg, at mange mødre måske ville blive glad for mærket Minimalisma, som er et tøjbrand, der har fokus på fleksibilitet og enkelthed, men samtidig sørger for et sødt design, som holder i lang tid. Derudover et tøjet også til en fair og billig pris. Der er endda udsalg lige nu på både kjoler, bluser og andet lækkert beklædning til dit barn.

Hvad foretrækker du at købe, når du skal tænke på tøj til dit barn?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitet til kaffe- og the elskeren