Jeg skal flytte!

Kvalitet til kaffe- og the elskeren

Sponsoreret

Hey amaaaazing people

Som I ved, så står jeg og skal snart flytte. Yay! Wuhu! Jeg kunne skrige lige nu. Selvom jeg har boet alene i 2 år nu, så kan man af en eller anden grund stadig finde ting, som man f.eks. ikke har i sit køkken. Jeg har f.eks. en plastiktermokande, som jeg burde få skiftet ud.. for yeah, den er bare ikke lækker mere. Jeg er ikke selv typen, der drikker kaffe eller the (jo chai latte), men jeg har nogle af mine nærmeste, som gør og derfor er det rart at kunne tilbyde, hvis de kommer på besøg. Eller også kan jeg bruge det til varm kakao. Yum!

Jeg går op i at mine ting er af god kvalitet, noget som også er lidt pænt at se på og som passer ind i min indretning. Jeg er stødt på dette mærke, som er tysk og hedder Alfi. De går op i at lave god kvalitet, fordi på den måde har de også en hvis standard og man har tillid til at man får nogle gode produkter. Produkterne er simple og man har også en hel masse at vælge i mellem. Derfor burde det ikke være et problem for mig at finde en til min indretning eller hvis der sidder en kaffeelsker/theelsker og læser med. De tilbyder også termoflasker, som man kan have med på farten eller til en lille picnictur. Der er tilbud på de fleste af dem lige nu, så det er med at være hurtig. I kan finde det hele her: Alfi termokande.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal flytte!