Jeg er ikke genert - Jeg er introvert | Chanette Bing

Jeg var til casting på Miss Danmark | Derfor er jeg glad for jeg ikke blev udvalgt

Hey amaaaazing people

Yeah, en ting som mange ikke ved, er, at jeg faktisk var til casting på Miss Universe Denmark 2019 og Miss Danmark 2019. Jeg var blevet tagget af en veninde, som syntes, det var en god idé, at jeg meldte mig. Jeg elsker at være feminin, få taget billeder, store flotte kjoler, lækker makeup og alt hvad det kvindelige univers kan indeholde. Derfor var disse 2 konkurrencer da oplagt for mig. Jeg kan huske, jeg sendte en ansøgning afsted og blev udvalgt til casting, som jeg følte mig meget speciel over. Jeg troede jo, at der på den måde var noget specielt over mig og så det virkelig som en unik chance. Da jeg modtog mailen omkring, at jeg var blevet udvalgt, stod der også, at jeg skulle betale 500 kr for at deltage i castingen. 500 kr!! Begrundelsen var, at de havde oplevet, at mange fik kolde fødder og det var de ikke helt tilfredse med, fordi hver pige får en individuel tid. Jeg tænkte fair nok og betalte. 2 uger før jeg skal til casting, øver jeg mig hver dag i at gå i mine 15,5 cm høje stiletter, fordi jeg havde set DR dokumentaren Miss Perfect, hvor der bliver fortalt, at det i den grad gav plus point. Jeg havde også set nærmest alle videoer, læst og yeah gjort alt for at forberede mig bedst muligt på min casting.

På dagen får jeg gjort mig virkelig beauty queen agtig hjemmefra. Jeg får taget en flot bodycon glitrende kjole på, lagt en lækker makeup, fik sat puf i krøllerne og pakket stiletterne og bikinien som jeg skulle have med til castingen. Jeg er nervøs, men glæder mig, fordi jeg virkelig bare vil det. Jeg så det som, at jeg havde en stor chance for at ryge videre, fordi jeg virkelig har godt selvværd og selvtillid, selvom jeg har socialangst. Jeg så det som 2 gode ting, fordi de gerne så det i en beauty queen. Jeg tror på mig selv og ingen kan sno mig om sin lillefinger. Da jeg kommer ind til castingen i min glitrende kjole, møder jeg Lisa Lents og 4 andre smukke kvinder. De virker meget søde, men i mit hoved fra starten er der noget, som føles forkert. Jeg kunne ikke sætte finger på, hvad det var, men noget føltes ikke rigtigt og jeg følte mig ikke tilpas. Jeg troede måske, det bare var på grund af nervøsiteten. Jeg bliver spurgt ind til meget personlige ting, som gør, at min socialangst går fuldstændig amok og min casting ikke går, som jeg havde håbet. Hvilket resulterede i, at min angst slår ud på min krop. Jeg begynder at få store røde plamacher over hele kroppen, jeg kampsveder og ryster helt vildt (sådan er det altid, når jeg får angstanfald). Bagefter får jeg skiftet til en virkelig lækker blå bikini. Da jeg er ved at skifte, kan jeg se, hvor mange plamacher jeg har fået på kroppen på grund af min angst og jeg tænker bare “nej nej nej. please gå væk, please gå væk”. Jeg går ind til dem igen og får vist mig selv frem i bikinien. Generelt hele vejen igennem får jeg rigtig meget ros, men da jeg går der fra, følte jeg mig virkelig underligt til mode. Jeg havde hørt fra folk, at det bare var det bedste, at være til denne her casting, men jeg følte mig ikke mere selvsikker end da jeg kom, da jeg gik ud der fra. En veninde havde taget mig med til castingen og vi snakkede om det bagefter. Hun beroligede mig, så godt hun kunne, men noget føltes virkelig mærkeligt indeni mig.

Her i går hører jeg så en podcast omkring en kontrakt, man underskriver, når man kommer med i Miss Danmark/Miss Universe Denmark. Jeg bliver målløs og pludselig gav min mærkelige og dårlige fornemmelse mening. Det føltes nemlig meget overfladisk, da jeg var til castingen, men jeg kunne virkelig ikke sætte ord på det. Jeg følte mig pludselig heller ikke så nøje udvalgt, for nu tænker jeg, at alle som sender en ansøgning om, at komme til casting kommer med, hvis bare de betaler de 500 kr. Oftest er det usikre piger, som bliver udvalgt til konkurrencen og jeg er i den grad ikke usikker og ved hvad jeg er værd. Jeg tænker, at Lisa har kunne høre det i mine ord til castingen og har kunne se det i mig og det bl.a. måske er en af de grunde til, at jeg ikke blev valgt. Jeg blev så målløs over den podcast! Pigerne underskriver en kontrakt på, at hvis de gør noget som helst dårligt, så skylder de 15000 kr! 15000 kr! F.eks. må de overhovedet ikke tale dårligt om konkurrencen til nogen eller lade være med at deltage i fine arrangementer, for eller skal de betale 15000 kr. Hvis man er blevet udvalgt, skal man også lige betale 1000 for at være med! Thank god jeg ikke blev udvalgt. Du kan høre de 2 podcasts her: Skønhedskontrakten.

Hvad har du hørt om konkurrencen og hvad er din mening? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke genert - Jeg er introvert | Chanette Bing