Rustikke Smykker By Birdie

Jeg skal flytte!

Hey amaaazing people

Yeah, der er en lille opdatering herfra. Jeg har længe gerne ville flytte fra Svendborg og målet har  været Odense. Jeg skal flytte om ikke så længe. Jeg skal ikke flytte nu, men d. 1. juli flytter jeg i en ny lejlighed i Odense. Takket være min fars kæreste som kender en del mennesker (det er pænt meget en fordel at kende sådan person), så fik jeg fat i denne her lejlighed. Oftest er det jo også sådan, det foregår og der er mange lejligheder, som slet ikke bliver slået op, fordi det sker så hurtigt indbyrdes. Lejligheden er 55 kvadratmeter og er en 2 værelses på 1. sal. Jeg er så excited! Det er helt vildt. Jeg kan ikke fatte, det sker snart. Jeg havde planlagt at det skulle ske inden, at 2019 var over, men nu sker det allerede om meget kort tid.

Jeg glæder mig sådan til at komme tilbage til min hjemby! En ny start og jeg er i en by, som jeg kender rigtig godt og føler mig hjemme i. Den følelse har jeg godt nok savnet! Det kender I sikkert godt. Det føles virkelig ikke særlig rart at bo i en by, hvor man ikke føler sig hjemme. Jeg elsker, at jeg kan gå ned til stranden. Det er fordelen ved Svendborg, men ellers savner jeg bylivet. Jeg kommer også til at savne, at jeg er tæt på min far og hans kæreste, som virkelig har hjulpet mig meget igennem livet. Både når jeg har haft det virkelig svært psykisk, men også med ting som de ved, jeg virkelig gerne vil med mit liv. Mange tak til dem. Det kan jeg ikke sige nok! Ikke mindst så er jeg tæt på mit arbejde, som jeg ellers har pendlet med toget frem og tilbage og en noget dyr udgift på pendlerkort, som koster 1400 kr om måneden!! Nu er det bare en cykeltur på 20 minutter eller lignende.

Det bliver en ny start og et nyt sted at blive inspireret!

Knus Bing

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rustikke Smykker By Birdie