Minimalisma - Eksklusivt basistøj til børn

Du kan sagtens hvile i dig selv og være usikker på nogle punkter

Hey amaaazing people

Jeg tænkte, jeg ville skrive lidt om, at selvom man har det godt med sig selv, så kan man stadig godt være usikker på nogle punkter. Det betyder ikke, at man har dårligt selvværd eller selvtillid, men bare at man er menneske. Jeg selv f.eks. hviler i mig selv på de punkter, at jeg virkelig godt kan lide mig selv. Jeg synes, jeg er en smuk pige med mange gode værdier og jeg synes også, jeg har en masse godt at give til mine medmennesker.

Der hvor jeg kan usikker, er, når det kommer til kærlighed. Der bliver jeg utrolig følsom og yeah svag hvis jeg faktisk skal være helt ærlig. Eller ikke svag måske, men i hvert fald bange. Jeg har oplevet utrolig meget svigt igennem mit liv og det har sat sine spor, at jeg er mega bange for at blive forladt. Når man har været single i snart 3 år, som jeg har, så prøver jeg at se indad og se om der er en grund til, at jeg stadig er det. Altså om det har noget med mig selv at gøre. Der har jeg bare måtte konkludere, at nej det er ikke mig. Jeg har bare enten mødt nogle fyre, som var nogle douchebags/virkelig giftige for mig, for at sige det lige ud eller også har jeg ikke kunne få følelser for personen. Jeg fandt dog min eks, så jeg ved, det kan lade sig gøre igen.

Det er menneskeligt at være lidt usikker nogle gange, for du kan aldrig være 100% sikker på alt. Det kan f.eks. være, hvis du skal starte op på en ny arbejdsplads, starte på et kursus eller noget andet, hvor du ikke føler dig helt sikker og det er helt okay. Det betyder ikke, at du er usikker generelt som mennesker, men bare at du er menneske og føler og mærker dig selv i sådan nogle situationer.

Jeg bliver virkelig sårbar, når det kommer til kærlighed og det finder en fyr hurtig ud af. Nogle ser det som om, at så er det løgn og latin med at jeg hviler i mig selv, men det er det ikke. For jeg kan godt lide mig selv og jeg nyder tit mit eget selskab (fordi jeg synes, jeg er awesome.. ej ok. maybe too much). Ingen skal tro, at de kan sno mig om deres lillefinger, for jeg står ved den, jeg er og jeg finder mig ikke i en masse brok. Så får lyden en anden tone fra min side af i hvert fald. Dog ved jeg, at det er noget, som jeg kan og skal arbejde med. Jeg elsker at udvikle mig selv, men jeg haster ikke med noget. Det tager den tid, det tager, at jeg også er sikker på mig selv på det punkt.

Det er sådan nogle øjeblikke, hvor jeg godt kunne tænke mig, at man var mere åben over for hinanden og lyttede til hinanden. Ikke kun hører, men rent faktisk lytter. På den måde kan vi forstå hinanden noget mere og vide, hvorfor vi agerer, som vi gør i nogle situationer. Ikke alt, men mange ting er der i hvert fald en forklaring på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalisma - Eksklusivt basistøj til børn