En hyggelig tøsetur tog sig en drastisk drejning

Endelig job til frøken Bing!

Hey amaaazing people

Så sker der endelig noget! Jeg kan endelig ånde en lille smule ud og står nu med job. Jeg har fået fast job hos New Yorker!!! Jeg var ansat der som juleassistance, hvor de ikke kunne beholde mig, selvom de var glade for mig. Jeg så for 2 uger siden, at de søgte en medhjælper og jeg valgte derfor at skrive til min tidligere chef og så gav det pote. Finally yay! Jeg har ville tilbage, siden jeg røg der fra, så det er fantastisk og jeg er en excited girl lige nu. Drømmen om at flytte til Odense kommer nu tættere på og det er det, som er mit fokus. Jeg er så glad lige nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig tøsetur tog sig en drastisk drejning