Sådan går det for tiden | Kærlighedslivet | Hvorfor er det så vigtigt?

En hyggelig tøsetur tog sig en drastisk drejning

Hey amaaazing people

Lørdag tog jeg til Odense sammen med to veninder, hvor vi ville tjekke nattelivet ud. Vi havde hygget os hele aftenen med dans, snak og yeah tøsefnidder. Vi beslutter os for at smutte mod bilen, for at komme hjem. Vi går nedad Vestergade og pludselig på en lille afstand kan vi se, der står en flok mennesker. Der står 3-4 drenge, som bare begynder at tæske løs på denne her dreng. Han bliver sparket i maven med knæet og får en knytnæve lige i ansigtet. Drengen ligger herefter på jorden og vi ser derefter, at der sidder 2-3 andre, som også lige har fået sig en tur.

Jeg er så godhjertet og tror det bedste om folk og forventer aldrig, at sådan noget her rent faktisk sker, indtil jeg så det med mine egne øjne. Drengene der var blevet tæsket havde intet gjort, men var bare blevet offer for disse groteske handlinger. Det var en hyggelig aften, som påvirkede os bagefter denne hændelse. Der kom politi, som jeg og de to andre piger snakkede med. Vi skulle fortælle, hvad der var sket og prøve at give en beskrivelse af dem, som havde gjort det, men det var svært, fordi lige så hurtigt som det blev stoppet. Lige så hurtigt forsvandt dem som havde gjort det. Dog var det dejligt at politiet tog det seriøst og det hele var også mere trygt, da de dukkede op.

Jeg forstår seriøst ikke, at det her er en del af nattelivet. At man ikke kan tage alene i byen, uden at skulle tænke over, at sådan noget her kan ske for selv den bedste. Bare fordi man lige er det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Man skal kunne føle sig tryg de steder, man begår sig. Jeg bliver hurtigt ramt af sådan en energi og jeg fik det fysisk dårligt af at se sådan en hændelse. Jeg har heller aldrig set noget lignende og jeg ønsker ikke, at nogen skal opleve det. Jeg forstår i hvert fald endnu bedre nu, hvorfor man ikke skal gå alene. Fordi sådan noget som denne episode kan ske og jeg synes, det er så forfærdeligt og jeg er stadig lidt rystet i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan går det for tiden | Kærlighedslivet | Hvorfor er det så vigtigt?