Jeg er ulykkelig

6 Underlige Ting Ikke Særlig Mange Ved Om Mig

Hey aaaamazing people

Jeg tænkte, at I dag skulle I lære lidt underlige ting om mig. Jeg er lidt speciel på nogle punkter og det finder I ud af i dagens indlæg. Jeg har derfor lavet en liste med 10 ting, hvor man måske vil tænke “whaaat?”, men yeah det er det, som gør mig til mig.

1. Jeg hører ikke musik, når jeg er træt. Jeg er meget særlig sensitiv, når det kommer til lyde. Jeg hører derfor f.eks. ikke musik efter kl. 22, da jeg højst sandsynligt er træt der. Jeg tænker ikke engang over det, hvis jeg er alene, for jeg slukker musikken automatisk. På grund af min sensitivitet går musikken ind og irriterer mit indre på en måde eller hvordan man skal beskrive det. Jeg bliver virkelig irriteret indeni på meget kort tid.

2. Jeg kan ikke høre musik særlig højt. Hvilket fører til punkt nr. 2. Jeg kan godt klare at være på et diskotek, fordi jeg indeni forbereder mig på, at jeg skal være et sted med meget høj musik. Dog hvis jeg har høretelefoner i ørerne eller sidder for mig selv og hører musik, så er det ikke særlig højt. Igen på grund af min sensitivitet. Musikken føles meget højere for mig end den måske gør for andre.

3. Jeg er dårlig til at holde øjenkontakt. Det har jeg altid været. Hvis det er med nye mennesker eller folk som jeg ikke er særlig tætte med, så får jeg det fysisk dårligt ved at holde øjenkontakt med folk. Jeg tvinger mig selv til det, hvis jeg f.eks. er til en jobsamtale eller lignende. Jeg kan sagtens med folk, som jeg føler mig tryg hos, men stadig ikke for længe. Jeg bliver utilpas. Det er derfor ikke på grund af dårlige manere, fordi jeg ville faktisk ønske, at det var nemmere for mig, men det er det bare ikke.

4. Jeg går virkelig meget op i at møde til tiden og holde aftaler. Altså sådan helt ekstremt og jeg kan ikke fordrage, hvis andre mennesker kommer for sent eller aflyser/brænder en af. I mit hoved skal man have en virkelig god grund. Altså for mit vedkommende skal jeg næsten ikke kunne gå, før jeg aflyser. Hvis det er sket, at jeg har været nødt til det, fordi jeg virkelig ikke har kunne slippe udenom noget, så kan du også være sikker på, at jeg har det bogstaveligtalt af helveds til indeni (undskyld sproget). Det er for mig en af mine vigtigste værdier.

5. Jeg er MEGET stolt over at være løve i stjernetegn. Det lyder vildt underligt, fordi jeg tror ikke på, at hvis der står i et blad, at jeg møder min eneste ene eller lignende, men jeg tror på, at ens stjernetegn siger rigtig meget om ens person. Jeg er stolt af at være løve, fordi jeg vil beskrive det som et majestætisk dyr og derudover er det også et utrolig flot dyr. Uden at lyde selvglad og have lidt for høje tanker om mig selv, så ser jeg også mig selv sådan lidt majestætisk. Jeg elsker dramatiske kjoler uden at det bliver for meget. Jeg elsker at være velklædt, dyre ting og yeah generelt luksus. Selvom jeg godt ved, at det ikke er vejen til lykke og jeg for den sags skyld i den grad heller ikke har råd til det, så er det bare sådan jeg ser mig selv. Jeg ser mig selv som en yndefuld kvinde med stort K, der ved, hvad hun står for og som man skal vise respekt.

6. Jeg har intet imod personer som Fie laursen, Amalie eller hvem folk nu har noget imod. Af den grund at jeg ikke kender dem og jeg gider heller ikke sidde bruge min tid på at kalde dem dum eller lignende. Det behov har jeg aldrig haft med nogen personer, for jeg er ikke selv perfekt og jeg siger i den grad også nogle lidt uheldige ting engang i mellem. Det tænker jeg, vi alle gør. Ligesom hvis jeg har skrevet med en person for første gang, så sidder jeg heller ikke og bedømmer ud fra skrift: “hun/han er nok sådan og sådan”, fordi jeg ikke selv kan lide at blive dømt, hvis der ikke er noget indhold i det. Man kan bedømme, når man har mødt en person og derefter konkludere “okay, jeg bryder mig ikke så meget om ham/hende”. Yeah, det er bare min mening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ulykkelig