JEG HAR DET GODT MEN JEG HAR BRUG FOR AT KOMME UD MED DET HER

Jeg giver slip på min vrede og tilgiver dig

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal starte det her indlæg, men jeg tænker det bliver godt for mig at komme ud med. Jeg nævner ingen navne, fordi det ikke er det, som er vigtigt i det her indlæg.

Nogle gange så kan jeg hade dig. Jeg kan hade dig og have en indre vrede, som jeg ikke kan beskrive. Du ødelagde mig. Du ødelagde min psyke. Jeg er ikke opvokset med at have selvtillid eller selvværd og du er én af grundene til det. Du aner ikke, hvor frustrerende det var for en på kun 10 år, at skulle høre på, at alt var min skyld og at jeg var ligeglad med dig. At skulle høre på, at en meget nær relation til mig havde prøvet at slå dig og en anden du kender ihjel. Du fortalte mig også om voksenting, som et barn slet ikke skal vide noget om. Du nedgjorde mit udseende. Du sagde, at jeg stod i vejen for alle. Du var der ikke til ting, som betød noget for mig. Alt dette stod på hver gang, jeg var hos dig, indtil jeg var 16. Er du syg i hovedet at udsætte et barn/en teenager for dette? I det her var det aldrig dig, som lavede en fejl, men altid mig. Jeg ville ønske, at jeg som barn/teenager vidste, hvad jeg skulle stille op i forhold til din opførsel, men igen.. jeg var kun et BARN, der var tvunget til at høre på en masse, når jeg var hos dig. Jeg fortalte dig, at du var størstedelen af grunden til, at jeg som 16-årig fik en depression og ikke havde lyst til at leve mere. Dit svar var: “Det er løgn. Jeg har ikke gjort dig noget”. Nej, du gjorde mig intet fysisk, men en hel masse psykisk. Du er én af grundene til, at jeg voksede op og kaldte mig selv for grim, fed (jeg var ultra slank) og kaldte mig selv diverse ting. Du er én af grundene til, at jeg voksede op og hadet mig selv. Da jeg var 20 og det her stadig stod på og jeg fik nok og sagde fra, så sagde du til mig: “du burde gå til lægen og få noget hjælp”. Til sidst er der kun at sige: Jeg tilgiver dig for det, som du udsatte mig for.

Der er dog én kæmpe ting, du har gjort, som har været godt. Du gav mig en øjenåbner for, hvordan jeg ALDRIG skal blive. Jeg har fået pillet alle de dårlige ting fra, som du satte i mig. Du var én af grundene til, at jeg fik overbevist mig selv om, at jeg ikke var god nok. At det ikke var okay at lave fejl og SLET IKKE, at få det at vide af andre. Uuh nej, det var det værste, for så står man jo der og ikke er perfekt længere. Fuck det at være perfekt og halleluja til i stedet at være mega smuk indeni, fordi man laver en masse fejl, som gør en til den smukkeste version af sig selv. Fordi man netop kan lære af sine fejl og kan arbejde med dem, Sørg for at tjekke oplysningerne på chart.dk.

Jeg har på trods af næsten (der var nogen for mig, da jeg blev syg med depression) ingen støtte i mine år som barn og teenager alligevel kæmpet mig til at få et rigtig godt selvværd og en utrolig form for selvtillid.  Hallo, jeg tør stille mig op på en scene, som jeg gjorde tilbage i 2014, da jeg var i Californien og sang for virkelig mange mennesker. Hvordan har jeg kæmpet mig til det? Takket være MIG SELV. Jeg er ikke opvokset med, at der var en for mig, når jeg var ked af det eller havde brug for trøst.. næh du, den måtte jeg klare selv og græde mig selv i søvn mange nætter. I dag står jeg her og jeg er ikke længere et offer. Jeg vil ikke se mig selv som et offer, fordi INGEN skal have ondt af mig. Det her er kun én af de mange ting, som jeg har været udsat for. Jeg har meget mere med i bagagen. Jeg ønsker dog bare at vise, at hvor der er vilje, er der vej. Hvis du vil have det godt med dig selv, så kan du SAGTENS! Din fortid er ikke baseret på, hvordan din fremtid den skal være. Det bestemmer DU!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR DET GODT MEN JEG HAR BRUG FOR AT KOMME UD MED DET HER