Jeg giver slip på min vrede og tilgiver dig

Hvorfor er DU så bange for at begå fejl?!

Hvorfor er DU så bange for at begå fejl? Hvorfor tænker DU så meget over det? Hvad er DET farlige ved det? Er DET farlige at kigge indad? Er DET farligt at indse, at DU også gør det og ikke kun alle andre? Hvorfor er DET så farligt? Vil DU gerne være perfekt? Er DIT svar nej?

Jeg er klar over, at DET ikke er særlig fedt, men overvej hvad DET gør ved DIG. Ikke mindst hvad DET gør ved DINE relationer. DU synes ikke, DET er fedt, at sige fra overfor en, fordi DU er bange for udfaldet. DU er bange for, at få en sviner lige i ansigtet, fordi DU er vant til, at folk DU kender, ikke kan erkende DERES fejl. Hvordan tror DU så ikke, at modparten har DET, når DU gør det samme imod dem?

DET hele starter ved, at DU standser op og kigger på DIG selv. Nej, DET føles aldrig rart, fordi man ikke har lyst til at lave fejl, men DET er en del af at være menneske. Derfor er DET også en del af DIG. DU må gerne lave fejl. DU skal lave fejl. DIN partner må gerne lave fejl. DIN partner skal lave fejl. DIN partner må gerne sige fra overfor DIG. DU må gerne sige fra overfor DIN partner. DU må gerne sige fra overfor DIN far eller mor. DIN mor eller far må gerne sige fra overfor DIG. Hvis DEN person som DU siger fra overfor skal kunne tage kritik, så skal DU også kunne.

DETTE gælder også i situationer, hvor DU er hård mod DIG selv. DE situationer hvor tingene ikke lige går, som DU havde planlagt. DU er selv herre over DE ord, som DU bruger om DIG selv. DU skal stoppe med at være så hård ved DIG selv og DU skal stoppe med at være så hård ved andre.

Hvad ville jeg med dette indlæg? Jeg ville give en lille øjenåbner til jer, som læser med og som er lidt hård ved jer selv og måske også jeres relationer. Ingen af os er perfekte og vi skal heller ikke være det. Vi må gerne lave fejl. Andre må gerne lave fejl. Vi må alle gerne fortælle hinanden, at vi laver fejl. Der er ikke noget farligt ved det. Det hele starter med os selv.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg giver slip på min vrede og tilgiver dig