Hvorfor læse en bog når man kan se en film?

Se hvad jeg har fået hjem! | Nicehair

Hey amaaaazing people

Jeg gik lidt shopping amok, da vi kom ind i februar måned. Kender I det? I thought so! Jeg har både fået SU og løn fra da jeg arbejde i New Yorker, så jeg valgte lige at nyde, at jeg kunne forkæle mig selv mere end jeg plejer. Jeg er dog begyndt at lave lister over ting, jeg gerne vil købe. På den måde køber jeg kun det og bruger ikke penge på en masse andet bare fordi det er fedt. Jeg har selvfølgelig linket til de ting, jeg har købt.

Denne har gang har jeg købt en creme, fordi jeg lider af tør hud, når vi er i vintermånederne. Jeg ville have en god en og en mand som jeg ved laver de bedste cremer er Ole Henriksen. Den dufter lækkert og sødt. Det er lidt svært at forklare og jeg kan mærke, den hjælper på min hud! Jeg har faktisk for at være ærlig, altid været imod at bruge creme, fordi jeg tænkte, at sådan noget burde ens hud/krop kunne klare selv but no. Jeg vil gerne have, at når jeg har foundation på, at den sidder ordentligt og ikke skaller af, fordi min hud er tør. Cuz that’s not pretty! I kan finde den her: Ole Henriksen Nuture Me Moisturizing Creme.


Hvilket fører mig til den næste ting, jeg har købt. Jeg har købt en foundation fra Estée Lauder, fordi jeg fik det anbefalet af min veninde Sandra. Jeg plejede at skifte lidt i mellem NYX og Kat Von D. Den sidste jeg købte var fra Kat Von D og min veninde Sandra påpegede, at den har en forkert tone til min hud og hun foreslog mærket Estée Lauder. Plus jeg er medlem af en pigegruppe på FB, der hedder Smuk og Skønhed, hvor der også var et par opslag, som foreslog derfra og derfor har jeg købt en. Lidt spicy pris men jeg kan godt lide, at det makeup jeg har er ordentligt. Jeg bruger alligevel ikke makeup så tit, så den skal nok holde længe i hvert fald. Jeg har simpelthen så lys en hud, så det kan være svært for mig at finde en, som matcher til min hud. Kender I det? Måske I kender det alt efter, hvilken hudfarve I selv har. Lad mig vide det  i kommentaren. I kan købe produktet her: Estée Lauder Foundation.

Fra foundation skal vi nu over i det, som man kan påføre sin foundation med og der er en beautyblender altså bare himmelsk. Jeg har haft lidt af hvert. Mest i pink, men også hudfarvet, sort og nu denne gang en med mønster. I don’t know why. Jeg syntes bare, den var så flot/fed, da jeg så den på hjemmesiden. En beautyblender er nærmest et mush, når man skal lægge sin foundation eller andet. Den klarer det så lækkert! Den kan købe her: Beautyblender Orignal Swirl.

Sidst, men ikke mindst har jeg også modtaget en neglelak. Jeg har dog ikke selv købt den, da den lå i min pakke og jeg fik den derfor med gratis. Hvilket jeg synes er virkelig lækkert! Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med, at prøve den med det samme. Normalt går jeg ikke med gul neglelak, men synes nu egentlig, den er meget pæn.

Det her er, hvad jeg har fået købt. Lad mig endelig vide i kommentaren, om I har fået forkælet jer selv med noget lækkert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor læse en bog når man kan se en film?