Sikke en rutsjebanetur og den fortsætter... AV!

Karl Lagerfeld Collection 2019

Hey amaaazing people

Det her er virkelig sad news (jeg tænker, I har vænnet jer til, at jeg blander engelsk og dansk), men modeindustrien har virkelig mistet et ikon. Karl Lagerfeld gik bort tirsdag og blev 85 år gammel. Seriøst… han har sørget for at bevare Chanel og sørget for at det udviklede sig med tiden og ikke forsvandt og nu… er han væk. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele nogle af hans seneste produkter fra hans eget mærke, som går under navnet Karl Lagerfeld. De er bestemt et kig værd, for hold nu op den mand var kreativ og talentfuld!

Jeg har personligt selv altid elsket hans stil og den måde han eksperimenterede med moden på. Forneden kan I se, hvad jeg mener. Det kommer meget tydeligt til udtryk i hans design. Det skulle ikke undre mig, hvis folk er gået helt amok nu og der bliver udsolgt af hans produkter in no time.

Karl Lagerfeld Tasker


1. K/Signature Special Enamel Shoulder Bag / 2.  K/Tokyo Pleated Shoulder Bag / 3. K/Ikonik Tote Bag / 4. K/Ikonik Minaudière Clutch

Karl Lagerfeld Smykker

1. K/Argentina Cuff / 2. Choupette Multi Charm Bracelet / 3. K/Heart And Arrows Earrings / 4. Karl Kameo Ring

Karl Lagerfeld Solbriller

1. Karl Oval Frame Sunglasses / 2. Round Arrow KL270S / 3. Karl Signature Sunglasses / 4. Basic Cameo KL957S

Karl Lagerfeld T-Shirt

1. K/Ikonik Rhinestone T-Shirt / 2. Karl & Choupette Ikonik Tee / 3. K/Ikonik Printed T-Shirt / 4. Ikonik Choupette T-shirt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en rutsjebanetur og den fortsætter... AV!