DE BEDSTE SNEAKERS | Fila Sneakers

Hvorfor læse en bog når man kan se en film?

Hey amaaazing people

For mange år siden læste jeg meget. Jeg har altid været glad for at læse og læste allerede og stavede godt i en tidlig alder. Nu hvor jeg er blevet ældre, så har jeg ikke læst så meget længe og det vil jeg gerne begynde at lave om på. Derfor besluttede jeg mig for at købe disse to bøger, når vi nåede til februar.

Linda P og Ole Henriksen ser jeg begge som meget inspirerende mennesker på hver deres måde. De er meget forskellige personer, men de kan lære mig lidt omkring livet på forskellige aspekter. Linda P er min yndlings komiker og hendes jokes rammer min humor spot on. I sine shows har hun fortalt meget om sin lidt barske barndom og hvordan hun er vokset op og jeg har lyst til at læse og lære af hendes erfaringer omkring livet. Ole Henriksen synes jeg bare er virkelig nice, fordi han blev mobbet, da han var barn, gik derefter efter sin drøm og i dag lever han af det og er kendt som en af de gladeste mennesker, man kan komme i tanke om. Jeg ser mig selv som et meget glad menneske og derfor kan Ole Henriksen måske skubbe mig i en endnu mere glad retning. På den måde kan jeg afspejle på nogle forskellige punkter og jeg glæder mig virkelig til at læse dem!

Jeg elsker at blive inspireret af andre og lære af andre og kigge indad. Derfor synes jeg biografier kan være noget af det bedste at læse. Man kan tage stof til eftertanke og selv proppe noget af det ind i sit liv, uden at det betyder, man kopier dem. Jeg synes, det er så ærgerligt, når jeg hører folk sige: “hvorfor læse en bog når man kan se en film?”. Fordi det du netop kan med en bog, det er at få viden, du ikke bare sådan lige kan få alle steder. Det er beroligende bare at sidde med en bog og fordybe sig i den. Jeg synes også, det er lækkert med en god film, som man bare bliver fanget af, men jeg synes verdenen ville være tabt uden bøger. Jeg håber, det aldrig forsvinder, at man kan sidde med en god bog. Ikke mindst kan det være en god tidsrøver, hvis man skal på en rejse, hvor man skal sidde i et tog, en bil eller et fly i flere timer.

Har du en yndlings bog eller hvilke slags genre foretrækker du at læse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE SNEAKERS | Fila Sneakers