SÅDAN GÅR DET FOR TIDEN

DE BEDSTE SNEAKERS | Fila Sneakers

Heeey amaaazing people

Hvis I spørger mig, så er der ikke noget bedre end et lækkert par sneakers, som man kan have på i flere timer. Sneakers som bare er behagelig at gå i, uden at de begynder at gnave eller hvad sådan nogle sko nu kan finde på at udsætte ens fod for. I sommer købte jeg et par sneakers fra FILA, som havde sådan et 90’er inspireret look og det var lidt et sats, fordi jeg aldrig havde haft et par sneakers fra FILA før. Jeg købte dem over nettet og havde derfor heller ikke prøvet dem i en fysisk butik. Jeg må dog sige, at jeg ELSKER  elsker ELSKER dem! Jeg kan have dem på i flere timer, hvor jeg f.eks. går en masse og samtidig ser de fantastisk ud til ethvert outfit. Jeg elsker, at de er begyndt at lave deres sneakers i et 90’er inspireret look. Jeg har selvfølgelig også fundet nogle, som ikke er 90’er inspireret til dem, som ikke er til det.

Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele lidt af de forskellige, som der er fra FILA. Hvis du ikke ejer et par endnu, så vil jeg klart anbefale dig et par til din garderboe. Du kommer ikke til at fortryde det. Trust me! Og nååh yeah.. så er de fleste af dem på udsalg lige nu!

FILA sneakers 90’er look

1. Fila Ray / 2. Fila Disruptor Velvet / 3. Fila Ray Hvid/ 4. Fila Disruptor Repeat /

FILA sneakers almindelige1. Fila Skip Sneakers / 2. Fila Chiara / 3. Fila Skip / 4. Fila Spaghetti Low

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN GÅR DET FOR TIDEN