Se hvad jeg har fået hjem! | Nicehair

4 Ting folk har spurgt mig om på grund af mit efternavn BING

Hey amaaazing people

Nogle gange så bliver jeg alligevel overrasket, når folk stiller mig et spørgsmål angående mit navn. Jeg bliver overrasket, fordi jeg tænker “hvad foregår der op i den anden parts hoved?”, fordi de ting jeg bliver spurgt om ikke er logisk i mit hoved haha. I kommer måske selv til at grine lidt, men yeah.. der er seriøst nogle, som stiller de her spørgsmål… ofte!

Er du i familie med Chandler Bing fra serien Venner? Jo, ser du.. hvis jeg kunne være i familie med en fiktiv person, så kunne det da helt sikkert godt være, at jeg var i familie med Chandler Bing. Altså seriøst… nogle spørger i alvor om det her og jeg ville være virkelig rig, hvis jeg havde 1 krone for hver gang, jeg er blevet spurgt om det. Jeg griner af det hver gang en person spørger, fordi jeg virkelig synes, det er morsomt! … og jeg bliver spurgt hver eneste gang, folk hører mit fulde navn og yeah det er mit fulde navn. Jeg har ikke et mellemnavn.

Er du lige så klog som søge maskinen Bing? Og denne her… det er ikke et kompliment haha! For søgemaskinen Bing er virkelig dum! Altså den er virkelig ikke særlig intelligent. Fordi hvis du søger på Bings søgemaskine, så leder den dig bare til andre søgesider, hvor du kan finde svaret. Altså jeg kan blive forvirret af at bruge den, så bare brug Google hvis du skal have hjælp til at finde ud af noget. Bing doesn’t help you at all.

Er du fra Japan? Look at me! Ligner jeg en japaner? Ikke helt… eller det synes jeg i hvert fald ikke, men jo der var en på et tidspunkt, som i rablende alvor spurgte mig, om jeg var fra Japan, fordi jeg hedder Bing til efternavn. But no.. der må jeg desværre skuffe! Jeg er 100% dansk. I hvert fald hvad jeg ved af. Jeg kan godt forstå, at Bing kan lyde kinesisk eller japansk, men bare kig på mig.. mit udseende er ikke i nærheden af at ligne en japaner eller en kineser.

Hedder du seriøst det? Ej du tager gas på mig! Jeg har seriøst mødt folk, der ikke tror på mig, når jeg siger, at jeg hedder Chanette Bing. De kigger på mig med et seriøst ansigtsudtryk og spørger “hedder du seriøst det?”. Det er ikke noget, jeg gider overbevise folk om, fordi det står i mit pas… og jeg tænker ikke, at mit pas lyver haha.

Har I nogen sjove kommentarer, som I får på grund af jeres navn? Lad mig høre det i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har fået hjem! | Nicehair