ANBEFALING AF MICHAEL KORS PRODUKTER

SÅDAN GÅR DET FOR TIDEN

Hey amaaazing people

Jeg tænkte, jeg lige ville give en update på, hvad der sker for tiden. Som sagt har jeg ikke noget arbejde, da de ikke kunne beholde mig i New Yorker og derfor var min sidste vagt d. 15. januar. Det føles som meget længere tid siden, men der er kun gået en halv måned. It’s weird to think about. Jeg har planer om ikke at søge ind på en uddannelse, fordi jeg hellere vil jagte min drøm. Så lige nu går jeg og leder efter arbejde, som jeg kan leve af og imens jeg jagter min drøm. Nu skal det altså være! Jeg har ikke lyst til at sidde om flere år og tænke at jeg ikke gav det et forsøg. Når jeg kigger på andre, som lever af det, som også er min drøm, så tænker jeg: “hvis de kan, så kan jeg også”. Uddannelse er det rigtige for nogle mennesker, men jeg har aldrig følt, at det var min vej. Jeg følte mere, at det måske var noget min familie forventede af mig. Jeg ved, at jeg længe har snakket om marketing uddannelser, men det var fordi jeg troede, det var det eneste rigtige, man kunne gøre med sit liv. Jeg er ikke en dum pige. Jeg er faktisk ret intelligent (uden at lyde selvglad), men jeg har aldrig brændt for det. Da jeg stødte på marketing uddannelser, som havde noget med det at gøre, som jeg laver med min blog, sociale medier og youtube, så blev jeg så glad indeni, fordi jeg havde fundet noget, der bare var mig 30%. Yeah, du læste rigtigt.. kun 30%! Da jeg fik min studentereksamen i sommeren 2018, der troede jeg inden, at jeg ville være så stolt af mig selv og bare føle, at jeg kunne klare alt, men sagen er den.. jeg følte mig ikke som noget specielt. Jo, fedt at jeg var færdigt og rigtig fedt for de andre som også havde knoklet for det. Jeg føler dog mere succes indeni, når jeg får et samarbejde med et firma eller kommer til Copenhagen Fashion Week på grund af det arbejde, som jeg knokler for med min drøm. Det giver mening for mig. Det andet stresser mig og er egentlig ikke noget, jeg har lyst til. En kæmpe byrde er forsvundet fra mine skuldre og jeg slapper mere af nu.

Jeg lever efter The Law of Attraction, som er en måde at se livet på. Det går ud på, at hvis du kan forestille dig det i dit hoved, så kan det også blive virkelighed. Hvad du gerne vil have i livet vil ske, fordi du har dit fokus på, at det vil du gerne have og siden jeg har levet efter det, så er alt nærmest gået i opfyldelse. Så nu er mit fokus der! Jeg søger primært i tøjbutikker, fordi jeg også har lyst til at lave noget imens, som jeg brænder for: nemlig mode. Derudover har jeg planer om, at når jeg har fundet et arbejde, at så vil jeg flytte til Odense og komme væk fra Svendborg. Jeg har boet her, siden jeg var 15 år og jeg kan mærke, det er ved at være tid til at komme væk. Sådan har det egentlig været længe, men nu presser det ekstra meget på.

Jeg oplever lidt modgang af og til, men hvem gør ikke det? Hvad betyder det bare? = jeg er menneske. Jeg tog nogle drastiske beslutninger tilbage i slutningen af november og siden da har jeg aldrig været så glad i en længere periode. Jeg er faktisk glad hele tiden, bliver beskrevet som en livsglad person af folk jeg møder og jeg fokuserer ikke så meget mere på de ting, som ikke gavner mig.
Derudover har jeg stort fokus på SIND Ungdom i Svendborg, som er en forening, der gerne vil skabe et fællesskab for psykisk sårbare unge. Det betød, at jeg var i radioen for første gang nogensinde og det er jeg meget stolt af.

Det her er, hvad der er sket de sidste 2 måneder. Jeg har det rigtig godt!
Jeg tror og håber på at 2019 bliver mit år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALING AF MICHAEL KORS PRODUKTER