EN LISTE OVER PROGRAMMER JEG SER PÅ DR.DK

KVALITETSMODE TIL ORDENTLIGE PRISER

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Simpleliving.design

Hey aaamazing people

Andre end mig som elsker at opdage nye mærker og få inspiration til at udfolde sin stil endnu mere? Det tænkte jeg nok. For mig er det vigtigt, at mit tøj gør mig selvsikker og på den måde får det bedste frem i mig. Der er ikke noget værre end at have et outfit på, som ikke giver en en fantastisk udstråling. For mit vedkommende skal jeg næsten føle hver dag, at jeg kan erobre verden. Undtagen når jeg er syg og mest af alt bare vil gemme mig i et par natbukser, en hoodie og mine kæmpe og ultra hyggelige sutsko.

Jeg er stødt på et mærke, som jeg gerne vil dele med jer. Det hedder Gestuz og dette mærkes fokus er netop selvsikkerhed. Normalt bruger jeg ikke det her tillægsord til at beskrive ting, men lige det her mærke vil jeg beskrive som sprødt. Don’t ask me why haha. Jeg synes deres sortiment har en hvis form for kant, men samtidig har fine detaljer der ikke gør det for meget.

Jeg har linket til lidt af de lækkerier, som de bl.a. sælger. Jeg er helt vildt tosset med alle 4 items!

1. Gestuz Astrid Skjorte / 2. Gestuz Emma Jakke / 3. Gestuz Sante Dress / 4. Gestuz Sari Skirt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LISTE OVER PROGRAMMER JEG SER PÅ DR.DK