SIDSTE INDLÆG | sikke et kaos

JEG SKAL I RADIOEN

Hey aaamazing people

Yeah… såååå deeeet… Jeg skal i radio Diablo på tirsdag d. 29 januar. mellem kl. 8 og 9.  Jeg skal i radioen, fordi jeg er blevet frivillig hos Sind Ungdom Svendborg, som er et fællesskab, der findes flere forskellige steder i Danmark. Sind Ungdom tilbyder et fællesskab for alle psykisk sårbare unge eller generelt folk mellem 16-35 år, som har brug for et sted at føle sig velkommen. Det kan være, man går med en depression, angst, føler sig ensom eller andet psykisk hvor man f.eks. ikke føler at nogen forstår en. I Sind Ungdom har vi ikke lyst til at man skal se psykisk sårbarhed som et tabu og vi synes, der skal være et sted for unge, som har brug for at føle, at de passer ind et sted. Vi har allerede fået en masse opbakning fra en masse mennesker, aviser og nu også radioen som vil være med til at sprede budskabet. Jeg personligt er så glad for, hvordan folk tager imod det. Det er så fedt, at folk støtter op om Sind Ungdom.

Vi har åbningsreception på onsdag d. 30. januar fra 16:00 – 18:00. Vores første klubaftener er torsdag d. 31. januar og fredag d. 7. februar kl. 18:30 og herefter har vi åbent torsdage i lige uger.

Adressen er: Skovbrynet 1, 5700 Svendborg.

Hos Sind Ungdom bliver man en del af et fællesskab, hvor man vil møde nogle, som er ligesindet med en og hvor vi rummer forskelligheder. Når vi har vores klubaftener, finder vi på noget hyggeligt sammen. Det kan være at lave mad sammen, filmaftener, ture til forskellige steder eller hvad vi nu lige føler for at lave sammen. Klubbens placering er placeret i de smukkeste omgivelser og vi tror på, at det bliver en succes og søger stadig flere frivillige. I skal være velkommen til at kontakte mig på facebook eller instagram: Chanette Bing.

Jeg håber, I vil lytte med på tirsdag og så håber jeg, I vil tage et smut forbi, når vi har vores åbningsreception på onsdag d. 30. januar.
Vi glæder mig til at se jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE INDLÆG | sikke et kaos