JEG HAR FÅET NOK | DETTE LÆRTE JEG I 2018

HAR DU LYST TIL AT BLIVE FRIVILLIG? | SIND UNGDOM

Hey amazing people

Hvis man har fulgt lidt med på mine sociale medier, så har man nok lagt mærke til, at jeg er blevet frivillig for SIND ungdom Svendborg. SIND ungdom er en organisation, som skaber et fællesskab for unge mennesker mellem 16-35 år, som til hverdag føler sig psykisk sårbare. De findes forresten også andre steder i landet.

Formålet med SIND ungdom er et mødested, hvor socialt samvær, rummelighed og forståelse er i fokus. Et sted hvor alle kan føle sig ligeværdige og og at tilliden mellem relationerne er fundamentet i al samvær. I SIND ungdom tør vi nemlig at tage den svære samtale og bryde tabuet omkring psykisk sårbarhed.

Jeg har valgt at være en del af SIND ungdom, fordi jeg selv manglede noget lignende, da jeg var 16 år. Jeg gik ned med en meget svær depression og selvom jeg blev erklæret rask året efter, så kunne jeg stadig godt føle mig alene/ensom og føle at ingen forstod det, som jeg gik rundt med. Jeg følte mig netop psykisk sårbar. Jeg havde nogle ting med i bagagen, som gjorde, at jeg var blevet ekstra følsom, jeg døjede med angst og gik rundt med en masse tanker, som jeg ikke følte nogen forstod.

Jeg er 23 år i dag og har det bedre. Jeg døjer stadig med lidt social angst, men jeg er ikke lige så følsom, som jeg var dengang, fordi jeg har arbejdet med mig selv. Da jeg så en artikel med SIND ungdom, som var ved at starte op i Svendborg, så følte jeg bare, at det var det helt rigtige for mig. Jeg har selv været der og selvom jeg ikke følte, at jeg havde muligheden dengang, så vil jeg gerne hjælpe med at give noget til andre. De unge er fremtiden og det er så vigtigt, at de føler, at de har en at snakke med og det kan være med til at de kan overskue hverdagen, få en uddannelse og få det liv, som de ønsker.

Du behøver ikke at have været igennem en depression ligesom jeg. Det kan også være, du bare føler dig ensom eller har brug for et fællesskab. Vi har plads til alle. Vi søger også efter flere frivillige, som vil være med til at gøre en forskel.
Når vi mødes et par gange om måneden, vil det typisk gå med, at vi hjælper hinanden med at lave noget lækkert mad, filmaftener, spilaftener, biografture eller hvad det nu kan være.

Du skal være velkommen til at kontakte mig på facebook eller instagram, hvis du vil høre mere. Du kan finde mig under navnet: Chanette Bing. Der findes ikke andre med mit navn og jeg er derfor nem at finde i søgefeltet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET NOK | DETTE LÆRTE JEG I 2018