JEG SKAL I RADIOEN

ANBEFALING AF MICHAEL KORS PRODUKTER

Heeey aaamazing people

Hvis man har fulgt mig i noget tid enten her eller på mine andre sociale platforme, så ved man, at mit yndlings mærke er Michael Kors. Jeg har tasker, ur, sko og smykker med ham og jeg satser på meget mere i min garderobe. Jeg kan ikke sætte fingeren på, hvad det er helt præcist, men jeg elsker bare hans design og jeg føler mig godt tilpas, når jeg har noget på fra ham. Jeg ved, at nogle forveksler ham med Marc Jacobs og hvilket jeg godt kan forstå, fordi de to generelt minder lidt om hinanden nogle gange i deres designs. Andre kender slet ikke til mærket Michael Kors, men kender godt til Marc Jacobs. Så derfor tænkte jeg, at vi lige skulle få lidt styr på hans produkter i dette indlæg og måske nogle af jer forelsker jer i hans produkter, ligesom jeg gør. Hvis man skulle købe noget til mig og være sikker på, det var det helt rigtige, så er Michael Kors i hvert fald lige sagen for mig haha. Altso let me be honest, jeg har i hvert fald savlet lidt, imens jeg har lavet det her indlæg. For omg der er mange lækre produkter. Her er selvfølgelig kun et lille udvalg, for han har rigtig mange flere produkter på hans hjemmeside.

Lad mig endelig vide i kommenteren, om I har et mærke, I er total obsessed med og som I synes, jeg skal tjekke ud.

Tasker

1. Brooklyn Small Leather Satchel / 2. Mercer Large Pebbled Leather Tote / 3. Small Rose Studded Leather Camera Back /
4. Sloan Large Quilted-Leather Shoulder Bag/ 5. Blakely Leather Bucket Bag / 6. Whitney Large Leather Satchel

Sko

1. Olympia Nylon and Metallic Leather Trainer / 2. Georgie Leather and Calf Hair Trainer / 3. Tavie Leather Combat Boot /
4. Harper Tri-color Suede Platform Sandal / 5. Cortlandt Embellished Leather Slide / 6.  Hutton Suede Sandal

Smykker 

1. Precious Metal-Plated Sterling Silver Ring / 2. 14k Rose Gold-Plated Sterling Silver / 3. Metal-Plated Sterling Silver Lock Necklace /
4. Metal-Plated Sterling Silver Lock Studs / 5. Metal- Plated Sterling Silver Heart Studs / 6. 14k Gold-Plated Sterling Silver Lock Bracelet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL I RADIOEN