16 JULEGAVEIDÉER SOM FOLK *RENT FAKTISK* VIL HAVE! UNDER 300 KR!

DEN PERFEKTE VIN TIL JULEAFTEN

Reklame

Hey amazing people

Hvis der er noget, jeg ikke var så god til at drikke for ca. 3 år siden, så var det vin. Jeg kunne virkelig ikke lide det. Man siger ens smagsløg ændrer sig og når man så bliver lidt ældre igen, så kan man lide det og jeg er helt enig. Jeg har dog også på fornemmelsen, at vin er noget, man skal vænne sig lidt til, for jeg kender også nogle i min alder, som slet ikke kan drikke det.

Normalt så plejer kvinder at være mest til hvidvin, men jeg er faktisk mest til rødvin. I don’t know. Jeg synes, hvidvin hurtigt kan blive for surt til min smag. En god flaske rødvin har jeg lært at sætte pris på og det smager altså himmelsk til det rette mad. Især en god steak.. nam nam. Det kommer selvfølgelig an på, hvad vinen bedst passer ind med, men jeg synes generelt kød og vin er en god kombination.

Jeg har modtaget disse 3 rødvin fra vinmedmere.dk og jeg kan ikke vente med at bruge dem til en fin begivenhed. Ikke mindst passer vin også lækkert ind i en romantisk stemning, haha.

Det tog ingen tid for vinene at komme, fordi vinmedmere nemlig har en levering på 2-4 dage, så man kan sagtens nå at bestille inden jul eller for den sags skyld nytår. Hvis man ikke lige er til rødvin eller generelt bare vin, så har de også en masse andet lækkert såsom specialøl, andet spiritus, tilbehør til en flot servering og meget mere.

Ellers kan vin også være en ganske glimrende julegave, hvis du kender en, som sætter pris på en god flaske vin. De har bl.a. en masse tilbud på deres hjemmeside lige nu, så det er bare med at slå til. Ellers kan man også selv købe en god flaske vin eller to til at have liggende.

Så hvad venter du på? Få fat i den helt rigtige vin til en uforglemmelig aften med dem, du holder af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 JULEGAVEIDÉER SOM FOLK *RENT FAKTISK* VIL HAVE! UNDER 300 KR!