NYTÅRSKJOLER FOR UNDER 300 KR

16 JULEGAVEIDÉER SOM FOLK *RENT FAKTISK* VIL HAVE! UNDER 300 KR!

Hey amazing people

Nu er december skudt i gang og julegaveræset med drastiske skridt. Jeg skal ikke give julegaver i år og derfor skal jeg ikke bekymre mig om, hvad jeg skal give folk, men det afholder mig ikke fra at lave en liste til jer. Jeg ved, hvor svært det kan være at finde på noget, for man vil helst gerne give noget specielt. Jeg har selv oplevet, at folk har givet mig en ønskeliste og selvfølgelig kan man gå ud fra den, men nogle gange føler jeg også bare for at være lidt kreativ. You know? Så her er en liste med 16 ting, som en du kender helt sikkert vil blive glad for.

 Olaplex nr. 3.
Jeg ved, der er mange, som er helt vilde med produkterne fra Olaplex og de er seriøst også himmelske for ens hår. Produkterne sørger for at holde ens hår sundt og gør at det ikke ser kruset ud. Dog kan det være noget af en spicy omgang at komme af med, fordi produkterne koster en del. Derfor kan man spare en masse penge og kun give nr. 3 af produkterne. Den kan nemlig bruges uden de andre og det er en gave, som enhver pige vil værdsætte til sit hår.

 The Beautyblender

Hvis du kender en, som går op i makeup, så vil denne gave være den helt perfekte. Man bruger en beautyblender til rigtig mange ting i sin makeup rutine og for nogle kan de også være lidt dyre at købe, fordi man hurtigt bruger dem op og de normalt koster lidt over 100 kr. Derfor er dette sæt helt perfekt til en makeup lover. Det indeholder 2 svampe, 1 beskytter til svampene og 2 sæber med et twist af slikduft.

Kat Von D Tattoo Liner

Det her er endnu en gave til makeup elskeren, som tør at tage risikoen for at blive afhængig af den. Før jeg fandt denne eyeliner, var jeg elendig til at bruge sådan en.. det er jeg lidt stadigvæk, men denne her hjalp gevaldigt på det. Den er nem at styre og man bliver hurtigt glad for den. Plus designet er så nice og du går som regel ikke galt i byen med makeup fra Kat Von D. Hvilket minder mig om, jeg godt kunne bruge endnu en.. ups.

Ole Henriksen

Hvis man er typen, der elsker det lidt luksuriøse og gerne vil have noget hudpleje, der gør underværker, er Ole Henriksens produkter et fantastisk bud. I dette gavesæt får man 4 forskellige produkter og har derfor mulighed for at prøve lidt forskelligt. Du kan enten købe den nu som julegave til en du elsker, dig selv eller du kan købe den som adventsgave.

HH SIMONSEN WETBRUSH

Noget jeg virkelig kan anbefale, som enhver pige kan bruges er en Wetbrush. Jeg ejer selv en og det er den bedste hårbørste, jeg nogensinde har ejet. Den er så god ved håret. Den river ikke i håret og gør det nemt at rede håret ud, hvis det er godt filtret. Jeg har f.eks. selv krøller og de kan godt lide at have sit eget liv og vikle sig godt ind i hinanden og derfor er jeg så glad for at have skaffet mig en wetbrush. Den gør det ikke til en kamp at komme igennem. Derudover findes den i mange forskellige farver.

Ritual Candle Duftlys

Hvis der er noget, som kan være virkelig lækkert at have stående, så er det et duftlys. Jeg har valgt dette eksempel fra Rituals, men ellers findes der et hav af duftlys, når man ikke har så meget at give for. Det giver både en lækker duft, men også et lækkert tilbehør til ens indretning. Det kan være at en du kender har et yndlings duftlys.

Ted Baker Øreringe

Noget som altid er et sikkert hit er smykker. Jeg elsker selv at få et fint smykke fra en, jeg holder af. Som eksempel har jeg fundet disse virkelig flotte øreringe fra Ted Baker. Alt efter om personen er mest til guld eller sølv er det muligt at finde et virkelig fint smykke.

Asos Tote Bag

Hvis der er noget en kvinde altid kan bruge i sin garderobe, så er det en sort taske. Ligesom det er et musthave for enhver garderobe at have en sort kjole, så gælder det samme med en sort taske. Sort passer til alt og hvis man er i tvivl om, hvilken taske man skal tage til hvilke outfit, så har man altid den sorte taske at falde tilbage i. Ikke mindst er det lækkert med en sort håndtaske, hvor der kan være det i, som man skal bruge.

Morphe Palette

Hvis man vil forkæle en rigtig makeup elsker eller bare generelt en man elsker, så er en Morphe Palette det helt rigtige valg. Der findes også andre paletter end den jeg lige har udvalgt. Det er en lækker julegave, fordi Morphe leverer varen, når det kommer til deres paletter og derfor kan du være sikker på, at den bliver en fast tilhænger, når man skal stadses op.

NARS Læbestift

Vi bliver lige ved makeup kategorien. En anden lækker ting at give er en læbestift, som er i god kvalitet og som giver det, du forventer af en læbestift. Jeg har udvalgt en fra NARS, men ellers er dem fra Kat Von D, NYX og MAC også virkelig gode. Så er det bare den rigtige farve, der skal vælges.

Babyliss Volume Waves Tong
Kender du en, som går meget op i sit hår og elsker at gøre noget ud af det, når personen skal et sted hen? Så er denne gave den rette. Den er beregnet til at lave krøller med, men også bare simple bølger, som kan give lidt liv til håret. Jeg ved, der findes flere fancy udstyr til håret, men til en pris under 300 kr, synes jeg, det er et godt køb. Det er jo tanken, der tæller.

Hunkemøller Fleecetrøje
Noget som kan være en virkelig lækker gave, er bl.a. en lækker hyggetrøje fra Hunkemøller. Det kan selvfølgelig også være et helt sæt hyggetøj, en morgenkåbe eller noget helt fjerde. Jeg har valgt denne trøje for at give et eksempel og så ser den altså også bare lækker ud. Det gør deres tøj generelt og deres hyggetøj er perfekt til en dag, hvor man er syg, fryser eller bare har lyst til at hygge sig ekstra meget.

Calvin Klein Euphoria

Hvis der er et mærke, som bare er lækkert at eje noget fra, så er det Calvin Klein og det er næsten lige meget, hvad det er. Denne parfume kan jeg i den grad anbefale. Den dufter fantastisk og jeg føler mig selv ekstra feminin, når jeg har den på. Duften er mystisk og forførende og netop dette gør, at man føler sig lidt ekstra lækker.

Ted Baker Makeup Taske
En lækker gave til makeup elskeren, er en makeup taske. De findes i forskellige størrelser. Jeg har valgt denne fra Ted Baker. Den er virkelig pæn og sød og ikke mindst i en passende størrelse til lidt makeup, hvis man ikke har lyst til at have en hel masse med, men kun sine favoritter.

Højtaler

Noget der kan være virkelig smart at ønske sig eller give til en, er en højtaler. Jeg har valgt denne, fordi jeg selv ejer en i pink og jeg er utrolig glad for den. Den er lille og praktisk. Man kobler den til sin telefon og fordi den er lille, så er den nem at have med at gøre. Jeg bruger bl.a. min til, når jeg står og vasker op (for at gøre det lidt mere hyggeligt). Man kan også tage den med sig på en biltur, i sommerhus når man sidder udenfor på en sommeraften eller hvad man nu lige føler for.

Bathroom Set 

Hvis man elsker eller kender en, som går op i indretning eller måske skal flytte, så kan lidt tilbehør til badeværelset være SÅ lækkert. Jeg har bl.a. fundet denne sæbedispenser og tandbørstekrus, som passer sammen og skaber et lækkert og stilrent design til badeværelset. Der findes mange forskellige. F.eks. har IKEA også en masse eksempler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSKJOLER FOR UNDER 300 KR