JOBSAMTALE HOS NEW YORKER | FIK JEG JOBBET?

HOLD DIG VARM MED HUNKEMØLLER

Reklame

Hey amazing people

Jeg håber, I har det fantastisk derude! Jeg har fået en lækre omgang sager fra Hunkemøller indad døren, som jeg tænkte, jeg ville dele med jer. Jeg har modtaget lidt nattøj og generelt bare tøj til at føle sig cozy i. De forskellige items er helt perfekte som enten julegaver til en, man holder af eller også bare til at forkæle sig selv med. Det begynder jo så småt at blive koldere og koldere og derfor kunne det være en oplagt mulighed med lidt lækkert tøj til at holde sig varm i, når man sidder med en kop kakao. Hvilket jeg personligt elsker.

De har lige nu rigtig mange tilbud på deres hjemmeside og man skal være lidt hurtig, fordi i det sekund man sidder og kigger på en bestemt ting, så kan der være en, som lige har købt den. Så man skal skynde sig lidt i hvert fald, haha. Jeg kunne næsten ikke vælge, fordi jeg synes, de har så meget lækkert lige præcis, når det kommer til deres hyggetøj. De har bl.a.  jumpsuits med øre og en masse andet cute stuff. Tjek det ud her: Hunkemøller nattøj.

Det første item er denne lækre leopard hyggetrøje med hætte! Omg, jeg elsker den. Den er så flot og så blød. Plus, jeg har en obsession med leopard og har haft i mange år, så det er helt perfekt. Den kan købes her: Hunkemøller Leopard Cardigown.

Da jeg så denne her trøje, så fik jeg total Ariana Grande vibes og måtte bare have den. Normalt er jeg ikke så vild med trøjer, hvor der står noget random skrift, men lige denne her er lige mig. Køb trøjen her: Hunkemøller Trøje med lange ærmer.

Disse hvide natbukser med stjerner på er utrolig behagelige og jeg får en eller anden christmas vibe af at kigge på dem og have dem på. Så derfor har jeg faktisk lige sat noget julemusik på. Haha. Don’t hate me. Natbukserne kan købes her: Hunkemøller Fleece Pyjamasbukser.
Derudover har jeg matchet dem med disse søde hjemmesko. Jeg elsker at de er grå og har to pompoms i en anden farve som detalje. Hjemmeskoene kan købes her: Hunkemøller Textured Fur Hjemmesko.

Jeg  har også modtaget denne bh. Der er en lille smule push up i og de findes i flere farver. Dog i en anden form og derfor valgte jeg denne her. Den sidder, som den skal og jeg er vild med farven. Den kan købes her: Hunkemøller Basic bh uden bøjle.

Sidst, men ikke mindst så har jeg modtaget disse virkelig cute bomuldsstrømper! Jeg synes altid, jeg mangler strømper og disse er da helt perfekte nu, hvor vi nærmer os julen og den kolde tid. Strømperne kan købes her: Hunkemøller 2 par Bomuldsstrømper.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOBSAMTALE HOS NEW YORKER | FIK JEG JOBBET?